2777
2789
عنوان

تغییر سبک زندگی 🎀🌸

160 بازدید | 11 پست

سلامم

فرشته های نازنینم

خیلی دوست دارم سبک زندگیم رو عوض کنم 

برای خودم یه چالش بزارم 

ولی انگیزه ندارم 

کیا پایین شروع کنیم؟ 

یکی از هدف های اصلی مون هم کم کردن وزنه

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

من 😍اتفاقاً تو فکر تغییر سبک زندگیم بودم

چه عالییییی 

قشنگم خوب دوست دادی چه  تغیراتی تو زندگیت باشه؟

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میشه تو درخواست بدی

درخواست دادم عزیزم 

میشه خصوصی بگیم ؟

البته

تغیییر. سبک. زندگی من. 

اول  پیدا کردن. بود.

دوم....احترام.گزاشتنم.به کوچیکتر از خودم..

سوم روزی یک صفحه کتاب خوندن...

چهارم اگه دلم خواست  گریه کنم سنگ.کوبش نکنم.

پنجم...ورزش 

ششم نظم به. زندگیم 

ههفتم چند وقت یک بار یه هدیه برای خودم میخرم

هشتم. همرو. دوست داشته باشم حتی اونی که پشتش به منه... 

نهم در لحظه زندگی کنم... افسوس نخورم...  

اونی ک دوسم نداره خب نداره... ولئ  من از دوست داشتنش دست نمیکشم... 

دهم به خودم میرسم... و به نظرات بقیه اهمیت دوست داشتم میپذیرم...نه تشکر میکنم ازش....

و در اخر...برای  کم کردن وزن...بهتره .. . هر روز صبح ناشتا 

21 دانه کشمش.. میخورم..  سموم بدن  رو دفع میکنه 🌹🌹🌹

🍁🍁🍷🍷🍁🍂🍁🍂🍷🍷🍷......  پاییز  دلهاست  ... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... 💔💔❤️‍🔥🍷🍂🍂🍂🍁🍂🍂🍂

تغیییر. سبک. زندگی من. اول پیدا کردن. بود.دوم....احترام.گزاشتنم.به کوچیکتر از خودم..سوم روزی یک صفح ...

افرینننن خاله خودممممم

افرینننن خاله خودممممم

افرین نداره. یه مدتی ولش کردم... اینو نوشتم ردم دیوار خونمون. 

ولی تابستون به بعضیا عمل نکردم. 

و خیلی جدیدا ضعیف شدم، از لحاظ زوحی... که خیلی برام خوشایند نبودش.... 

روخودم دارم  کار میکنم....

عزیز دل خودممممم😇🎀🎀. 

🍁🍁🍷🍷🍁🍂🍁🍂🍷🍷🍷......  پاییز  دلهاست  ... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... 💔💔❤️‍🔥🍷🍂🍂🍂🍁🍂🍂🍂

افرین نداره. یه مدتی ولش کردم... اینو نوشتم ردم دیوار خونمون. ولی تابستون به بعضیا عمل نکردم. و خیلی ...

افریننن خالمممم

تو میتونی مطمئن باش 🎀

افریننن خالممممتو میتونی مطمئن باش 🎀

فدات بشم... دختر خوب خودم😘🎀