2777
2789
عنوان

من توی یک دو راهی گیر کردم خاطر یه دختریو میخوام ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 56 پست
جدی میگی من این حرف رو زیاد شنیدم توی این سایت آخه من شناخت زیادی از خانم ها ندارم

بله درسته که در آمد خیلی مهمه ولی خب دختر خالت نشون داده خیلی پولکیه 

کار که الان ردیف شده و میری ماهی چند بهت میده؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی همون شروع کار که اومد جلو اینو بگم بهش ؟

آره اگه گفت دوباره بیاید خواستگاری ، بگو باشه من دخترتو میخوام ولی شرطم اینه ، چون الان سکه گرونه و چه تضمینی هست مثل دفعه قبل سر یه جریان دیگه ای منو دست به سر نکنید 

اون دختر خاله مامانت که فقط دنبال  شغل و جایگاه. دامادشه..  حزب باد تشریف دارن. من خودم باشم دور این خانوادت با این طرز فکر که ادمهارو به واسطه جایگاهشون ارزش میزارن نه شخصیت و اخلاقشون خط میکشم... ـمعلومه ادمه بشدت دخالتگریه و به زندگی دختر و دامادش کاملا دخالت خواهد کرد و نخواهد گذاشت اب خوش از گلوی دامادش پایین بره.. فرض کن فردا روز پا گذاشتی رو غرورت ورفتی سر زندگی با دختر این حزب باد.. یه مشکلی سرکارت پیش اومد و جایگاه شغلیت دچار تزلزل شد این حزب باد زرتی طلاق دخترشو میگیره  ودوباره نگاهش به تو نگاه ارباب به رعیت خواهد بود.. 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

جدی میگی من این حرف رو زیاد شنیدم توی این سایت آخه من شناخت زیادی از خانم ها ندارم

ولی بنظر من اینطور تند برخورد نکن سعی کن صبر کنی کارت صد درصد جور شه و بعدش ببین خودشون پیشنهاد میدن یا نه اگه که گفتن بهشون بگو ازشون ناراحت شدی بخاطر این رفتار اگه که هم پیشنهاد ندادن از طرف مادرت بهشون بفهمون دختره رو دوست داری ولی خب از رفتارشون ناراحت شدی بگو که منم میدونستم آدم اعتبار نمیکنه دخترشو دست هر کسی بسپارد منم هر کسی نبودم و برای زندگیم برنامه داشتم شما میتونستین بجای تحقیر بگین مثلا چون کارش دولتی نیست نمیشه منم خودمو جمع و جور میکردم

خدایا قبولیمو از خودت میخوام🦋🌱✨🌈بالاخره یه روزی می‌رسه که من دونه دونه هدفهامو تیک می‌زنم💕🌝🌚

اینا فقط دنبال منفعت و پولنبه نظرم ببخشیدا خیلی احمقی که دنبال دختره بریبزار درس بخونه معلم شه خودش ...

ای بابا حقیقتا آجی من نمیخوام از خودم تعریف کنم ولی شانس من توی آشنا و فامیل دختر به سن من نیست و منم آدمی نبودم که با هر دختری بپرم و گفتم کارد رابطه غیر حلالی نشم و اگه با کسی هم باشم به قصد ازدواج هست و قصد دارم متاهل شم ولی خب کسی نیست تو اطرافیانم واقعا نمیدونم چطور با کسی آشنا شم مثلا یه دختره هست فروشنده تو شهرمون به دلم نشسته ولی خب معلوم نیس اصلا طرف مجرده متاهله اصلا چطور بگم والا زیاد دیگه خودمم دلم به این وصلت نیست 

۲۴

اول اینکه سنت خیلی کمه واسه ازدواج

دوم اینکه لطفا بیخیال اون دختر خانوم شو،اومدیم و زنت شد

فردا روزی خدایی نکرده یه اتفاقی افتاد و دستت تنگ شد دوباره همون حرکتو برات پیاده میکنن

اونا دنبال خودت نیستن

پرستیژ کاری که داره برات جور میشه رو دوست دارن

من جای شما بودم همونطوری که اونا باهام رفتار کردن ،رفتار میکردم

الان برای چی باید زنگ بزنن خونتون یا امارتونو از این و اون بگیرن

من جای شما باشم اسمشونم نمیارم

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
اون دختر خاله مامانت که فقط دنبال شغل و جایگاه. دامادشه.. حزب باد تشریف دارن. من خودم باشم دور این ...

ای بابا چی بگم والا من آدم خود خواهی نیستم ولی هیچ وقت خودم رو کمتر ازشون ندونستم تازه الانم کارو بارم جور شه صاحب دوتا شغلم با درآمد خیلی بالا تر از کارمندی و حتی کارم جور شه هن نمیگم بالاترم ولی بخدا اگه اون موقع باهام کنار میومد طوری باهاشون جبران میکردم تا هیچ وقت پشیمون نشن

نمیشه حالا سه تومن رو نگی بد پیله کردی رو سه تومن بعدش هم کسی که شاگردی میکنه باید پول هم بده ولی عو ...

میدونستم خودتی

ببخشید من منظوری نداشتم 

بله تو اینجور کارا اولش اینجوریه ولی بعدش ک راه بیوفتی درآمدت عالی میشه 

بازهم معذرت می‌خوام من منظور بدی نداشتم

تنها چیزی ک غیر ممکنه فقط خود غیر ممکنه:)🌱

ای بابا حقیقتا آجی من نمیخوام از خودم تعریف کنم ولی شانس من توی آشنا و فامیل دختر به سن من نیست و من ...

منم مثل شما سنم کمه

ببین عجله نکن که عاقبت نداره این ازدواج

دختر خاله خودم وقتی شوهرش رو گرفت ،شوهرش فقط مدرک داشت و اندکی پس انداز

دختر خالم به پاش موند شوهرش استخدام شد الان بهترین زندگی رو دارن تو مشهد (دختر خالم واقعا پسره رو از ته دل میخواست)

من خودمم مثل شما گفتم مثلا فلان پسر برای ازدواج خوبه مخشو بزنم😅ولی بعداً فهمیدم طرف چه ادم نحسی بوده

اون فقط ظاهر کار بوده 

عجله الان خوب نیست

اول اینکه سنت خیلی کمه واسه ازدواجدوم اینکه لطفا بیخیال اون دختر خانوم شو،اومدیم و زنت شدفردا روزی خ ...

منم قصد نداشتم زودی ازدواج کنم گفتم شرایط بهتر شه دو سه سال دیگه راستش هنوز استخدامیم قطعی نشده ولی با خودم میگم اگه اینجا جور نشه و برم بر فرض یه جای پایین تر مگه باز میان سمتم اصلا مگه منو باز همینقدر میخوان اینا باعث میشه کنار نیام باید بیخیال شم 

ای بابا چی بگم والا من آدم خود خواهی نیستم ولی هیچ وقت خودم رو کمتر ازشون ندونستم تازه الانم کارو با ...

ولی اون خود خواهه و خود بزرگ بین. جونتو بردار و فرار کن. تو ففط ظاهر دخترش رو دیدی. از قدیمم گفتن مادرو ببین دخترو بگیر. مادره که حزب باده. دختره اگر تورو میخواست جلوی مادرش  وایمیستاد که اونجوری تحقیرت نکنه.. همه چی که خوشگلی نیست برادر من.. زیر  سقف  زندگی مشترک زیبای خفته هم دیگه  میشه عمو سیبیلو.. 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

منم مثل شما سنم کمهببین عجله نکن که عاقبت نداره این ازدواجدختر خاله خودم وقتی شوهرش رو گرفت ،شوهرش ف ...

چی بگم راستش من قبلا خاطر یه دختریو میخواستم و ازدواج کرد و خیلی اذیت شدم میترسم این بلا بازم سرم بیاد هر چند بقولی هیج عشقی مثل عشق اول نیس

منم قصد نداشتم زودی ازدواج کنم گفتم شرایط بهتر شه دو سه سال دیگه راستش هنوز استخدامیم قطعی نشده ولی ...

حالا انشالله که هر چی خودت دوست داری برات رقم بخوره

عجله نکن

واسه زن گرفتن دیر نمیشه

اول خوب خودتو ببند بعد با دست پر برو سراغ کسی که لایقت باشه

هر چی قسمت باشه همون میشه

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨