2777
2789

.اینکه فرنی وحریره رو چندبار درروز بدم.به غیرازایناچه غذای دیگه ای بدم غِلظتش چجوری باشه وهرچیزی که باید بدونم ممنونم ازهمگی

❤ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از خیلی کم و روزی یه بار شروع کن دونه دونه موادو اضافه کن و اوایل غلظتش یکم از شیر بیشتر باشه .فرنی با شیر خودت حریره بادوم سوپ ساده برنج و ماهیچه و هویج و جعفری که هر کدومو دونه دونه اضافه میکنی چند روز میدی دوباره ماده بعدی.بعدش میتونی مثلا کدو حلوایی سیب زمینی بپزی رنده کنی با کمی شیر بدی بخوره

از خیلی کم و روزی یه بار شروع کن دونه دونه موادو اضافه کن و اوایل غلظتش یکم از شیر بیشتر باشه .فرنی ...

ممنونم عزیزم.میتونم فرنی رو باشیرخشک درست کنم؟واینکه لازمه اب هم بدم به دخترم؟

❤ 
ممنونم عزیزم.میتونم فرنی رو باشیرخشک درست کنم؟واینکه لازمه اب هم بدم به دخترم؟

بله با شیر خشک میتونید درست کنید فقط باید وقتی از رو گاز برداشتید و کمی ولرم شد اضافه کنید.اب هم بله میتونید بدید مخصوصا که با فرنی و غذا شکمشون جمع میشه برا جلوگیری از یبوست اب حتما باید بدید