از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
من مرخصی بدون حقوق میگیرم چند روز خونه میمونم اما بچم کلی مشکل پیدا کرد دیگه نمیخوام توضیح بدم با چه بدبختی مشکلات را رد کردیم
دخمل کوچولویه مامانی مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست
نه همیشه حسرت اینو داشتم هروز با مامانم باشم ولی خب :) تنها جمعه هارو دوست داشتم ک همه پیشمن الانم د ...
خیلی سخته
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
به نظر من کارتون ول نکن و یه فکری بکن مثلاً پرستار بگیر مثلاً یه خانم میانسال که همراهت بیاد شرکت یا اگر معلم هستید یه اتاقی چیزی بهت میدن بچتونگه داری
منم دارم می برم. مادرم هی نه میاره که شغلتو ول نکنی بعدا افسوس میخوری اما خودشم خیلی کمکم نیست. بیشتر مادرشوهرم میاد میگیرتش وقتایی که همسرمم شیفت صبحه. اعصابم خیلی داغون شده