2777
2789
بچه م ۱۸ ماهشه. از ۹ ماهگی نفهمیدم چطو بزرگ شد.

مرخصی بدون حقوق بگیر

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه حقوقت خوبه خوب پرستار بگیر واسه بچه

مکه به همین راحتیه ؟به کی اعتماد کنه تو این دوره زمونه بچشو تنها بزاره بره؟ یه چیزی میگینا

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

راضی هستی؟

نه همیشه حسرت اینو داشتم هروز با مامانم باشم ولی خب :) تنها جمعه هارو دوست داشتم ک همه پیشمن الانم دیگ عادی شده 

با افراد انرژی منفی میل برخورد ندارم،ریپ نزنید. [یک عدد انسان خوش‌بین و محصل هستم.تاپیکای کتابی تگم کنید🧚🏻‍♀️📖]

من مرخصی بدون حقوق میگیرم چند روز خونه میمونم  اما بچم کلی مشکل پیدا کرد دیگه نمی‌خوام توضیح بدم با چه بدبختی مشکلات را رد کردیم

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 
نه همیشه حسرت اینو داشتم هروز با مامانم باشم ولی خب :) تنها جمعه هارو دوست داشتم ک همه پیشمن الانم د ...

خیلی سخته 

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

به نظر من کارتون ول نکن و یه فکری بکن مثلاً پرستار بگیر مثلاً یه خانم میانسال که همراهت بیاد شرکت یا اگر معلم هستید یه اتاقی چیزی بهت میدن بچتونگه داری

شوهرت وضعش خوبه؟

اره بد نیست شکره خدا.

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

من مرخصی بدون حقوق میگیرم چند روز خونه میمونم اما بچم کلی مشکل پیدا کرد دیگه نمی‌خوام توضیح بدم با ...

الان بچت چند سالشه ؟ 

منم این مشکلاتو داشتم و استعفا دادم ولی ته دلم کار میخوام

من ۲۱ ماهگی پسر کوچیکم استعفا دادم

منم دارم می برم. مادرم هی نه میاره که شغلتو ول نکنی بعدا افسوس میخوری اما خودشم خیلی کمکم نیست. بیشتر مادرشوهرم میاد میگیرتش وقتایی که همسرمم شیفت صبحه. اعصابم خیلی داغون شده