2777
2789
ن عزیزم بعد 9 ماه که مامانم نگه داشت از 4 سالگی از ساعت 9 تا یک مهد بودن 6 سالگی پیش دبستان بعدم مدر ...

همیشه گفتم‌اونایی ک کسی بوده بچه هاشونو نگه داشته وااقعا باید خدارو‌جداگانه یجور دیگه شکر کنن😄

parasoo1989@
با این اوضاع باید بری چاره نداری فقط بشین با بچه بازی کن خمیر بازی آبرنگ مدادشمعی دفتر نقاشی بخر کار ...

یه سال و نیمشه، فقط عشقش اینه دستشو بگیریم از این اتاق به اون اتاق. در کل بچه آرومیه. فکر میکنم بهش ظلم میکنم دلم کباب میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشتر شبها برای ناهار فردا غذا میپزم و ظرف میشورم و میام و میرم. پیش بچمم هستم. اونم با اسباب بازیاش ...

اگه بچت مشکل خاصی ندارد توکل کن به خدا درست میشه غصه نخور چندوقت دیگه بزرگتر میشه باید بره مهدکودک یا پیش دبستانی توکل کن به خدا حل میشه ان انشالله برات شرایط اسونتر بشه

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 
مکه به همین راحتیه ؟به کی اعتماد کنه تو این دوره زمونه بچشو تنها بزاره بره؟ یه چیزی میگینا

عزیزم چرا به همه چی بدبین هستین ..من خودم پرستار بچه بودم .مدارکم کامل دادم به اقایی که پرستار بچه ش بوده م بعدم قرار داد نوشت امضا کردیم با شاهد ..یه هفته هم امتحانی رفتم ...بچه شم از مادر بیشتر دوستم داشت و وابسته م شد ، بچه طلاق بود .

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
همیشه گفتم‌اونایی ک کسی بوده بچه هاشونو نگه داشته وااقعا باید خدارو‌جداگانه یجور دیگه شکر کنن😄

بله من دست بوس مامانمم همیشه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
کارمند فرمانداری

استارتر حقوق و مزایای  فرمانداری خوبه؟ شوهر دوستم کارمند فرمانداریه هیچ چی بروز نمیده  ولی آمار همه اداره ها رو در میاره برام جای سواله که شوهر خودش الان چند میگیره

استارتر حقوق و مزایای فرمانداری خوبه؟ شوهر دوستم کارمند فرمانداریه هیچ چی بروز نمیده ولی آمار همه ...

بستگی به سابقه کارشون داره، ولی در کل جزو ادارات با درآمد بالا نیس

تو فکرشم اما میترسم برگردم انتقالم بدن به جای اصلی خودم که ۳۰ کیلونتر از محل زندگیم دوره

ببین من نمیدونم اگر حقوقت حذف بشه چقد به مشکل میخوری ولی یه چیز و بدون بچه باید تو آغوش مادر آرامش بگیره و بزرگ بشه جدای از اینها. خودت وقتی بزرگ بشه دلت میسوزه. کما اینکه الان هم انقد ناراحتی بنابراین بشین فکراتو بکن اگر میتونی از اداره مرخصی بگیری  با حقوق اگر نشد بی حقوق. اولویت اول و آخرت بچت باشه  مطمئن باش پشیمون نمیشی که تمام وقتت برای پاره تنت باشه.