2777
2789
مگه براحتی میدن مرخصی جونشون درمیاد

اداره ما تا ۱۸ ماه اجازه میده مادر پیش بچه بمونه حقوق کامل میدم اما سر بچه من بخشنامه نیومده بود متاسفانه

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظر من کارتون ول نکن و یه فکری بکن مثلاً پرستار بگیر مثلاً یه خانم میانسال که همراهت بیاد شرکت یا ...

کارمند اداره هستم. روزی صد بار به خودم لعنت میفرستم که میرم سر کار

منم دارم می برم. مادرم هی نه میاره که شغلتو ول نکنی بعدا افسوس میخوری اما خودشم خیلی کمکم نیست. بیشت ...

باز خوبه اطرافیان پشتتن 

من بیشتر سمته استعفا سوقم میدادن

اگه بچتو متدرشوهرو مادر نگه میدارن استعفا نده 

برنامه ریزیتو بهتر کن

نه همیشه حسرت اینو داشتم هروز با مامانم باشم ولی خب :) تنها جمعه هارو دوست داشتم ک همه پیشمن الانم د ...

دقیقا مامان منم کارمند بود.میدونی تنها حسرت بچگیم این بود دوستام میرفتن خونه مامانشون درو باز میکرد و غذاشونو میداد‌من همیشه کلید مینداختم و بعد غذامو خودم گرم میکردم و توتنهایی میخوردم.یکی از دلایلی که دیگه کارمو ول کردم همین حسرتها رو نخواستم پسرمم داشته باشه.

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖

الان بچت چند سالشه ؟ منم این مشکلاتو داشتم و استعفا دادم ولی ته دلم کار میخوام

همون بهتر نرفتی من با بچه داغونیم الآنم بچم بغض کرد به هرحال سه روز باید سرکار باشم اون همون سه روزم ناراحته از دستم که تنهاش میزارم با گریه خوابید

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 

برا خانما شغل فقط معلمی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
دقیقا مامان منم کارمند بود.میدونی تنها حسرت بچگیم این بود دوستام میرفتن خونه مامانشون درو باز میکرد ...

بله درکت میکنم ولی از طرفی هم حق دارن بچه نباید ازادی رو از مادرش سلب کنه ولیکن که هندل کردنش سخته

با افراد انرژی منفی میل برخورد ندارم،ریپ نزنید. [یک عدد انسان خوش‌بین و محصل هستم.تاپیکای کتابی تگم کنید🧚🏻‍♀️📖]

همون بهتر نرفتی من با بچه داغونیم الآنم بچم بغض کرد به هرحال سه روز باید سرکار باشم اون همون سه روزم ...

درکت میکنم من این روزارو گذروندم 

من بچه هام چون مهد میرفتن رشدشدن از حالت نرمال داشت خارج میشد 

نمیرم برای اینا خیلی خوبه 

ولی بعده مالیش بده 

آخ گفتی. خواهرم معلمه. دو هفته دیگه میره سر کار و راحت میشه.

شما تعطیلات تابستان نداری

آخ گفتی. خواهرم معلمه. دو هفته دیگه میره سر کار و راحت میشه.

به خدا با بچت میری با بچت میای 

خودم معلمم با سه تا بچه خیلی راحت بودم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
دقیقا مامان منم کارمند بود.میدونی تنها حسرت بچگیم این بود دوستام میرفتن خونه مامانشون درو باز میکرد ...

کارتونو رها کردید پشیمون نیستید؟ همسرتون وضعش خوبه؟