مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اسی ساعت کاریت که خوبهمثل معلماستفکرکردم از صبح تا غروب هستیکادر درمان که گاهی شیفت شب دارن و بعضیاش ...
اونها جاشون تو بهشته به خدا خیلی مردن خیلی دل دارن کار هرکسی نیست
دخمل کوچولویه مامانی مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست
اگه بچت مشکل خاصی نداره زیاد دلتنگی نکن همون روزهایی که هستی شاد باش باهاش بازی کن
دخمل کوچولویه مامانی مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست
من همسرم درآمدش کمه وگرنه مرض نداشتم حتما تو خونه میموندم خودمم هم آدمی هستم دلم میخواد واسه بچم خرید کنم با حقوق اون نمیشه ولی بازهم میدونم اگه بخوام خیلی قناعت کنم میتونم خونه بمونم
برمیگردم خستم. بعداز ظهر میخوابیم می مونه شب اونم به غذا درست کردن و ظرف شستن اینا میگذره.
خیلی اشتباه میکنی غذای چند وعده درست کن بعضی شبها سادهتر بخور اما با بوت وقت بزار بعد بچت چیکار میکنه وقتی تو تایمت پره
اخه ما مستاجرم هستیم شوهرم پوستش کنده شده از بس وام پس میده، خودمم میگم بیام بیرون اما خرج و مخارج ب ...
با این اوضاع باید بری چاره نداری فقط بشین با بچه بازی کن خمیر بازی آبرنگ مدادشمعی دفتر نقاشی بخر کاردستی درست کن قصه براش بخون
خیلی اشتباه میکنی غذای چند وعده درست کن بعضی شبها سادهتر بخور اما با بوت وقت بزار بعد بچت چیکار می ...
بیشتر شبها برای ناهار فردا غذا میپزم و ظرف میشورم و میام و میرم. پیش بچمم هستم. اونم با اسباب بازیاش بازی می کنه یا میاد منو نگاه میکنه، یا تلویزیون براش روشن می کنم و از این کارا