من پسرم رفته تو چهارماه شیر خشک ببلاک میخوره شبها ساعت 11:30میخوابه تا 7صبح ولی هر یکساعت شصت سی سی شیر میخوره به نظرتون زیاد نیس؟؟ خیلی هم بی قرار تو خواب شبش کسی میدونه علتشو
یعنی شب هم مدام هر یک ساعت بیدار میشه و شیر میخوره؟
پادشاهی در خواب دید تمام دندانهایش افتادند!دنبال تعبیر کنندگان خواب فرستاد...اولی گفت: تعبیرش این است که مرگ تمام خویشاوندانت را به چشم خواهی دیدپادشاه ناراحت شد و دستور داد او را بکشند...دومی گفت: تعبیرش این است که عمر پادشاه از تمام خویشاوندانش طولانی تر خواهد بود...پادشاه خوشحال شد و به او جایزه داد!هر دو یک مطلب یکسان را بیان کردند اما با دو جمله بندی متفاوت...نوع بیان یک مطلب، میتواند نظر طرف مقابل را تغییر دهد...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
وقتی بیدار میشه شیرش نده لالایی بخون تابش بده رو پات تکون بده بخوابه یا یکمی آب بده شاید تشنه میشه
خدایی نکرده معدش مشکل پیدا میکنه اینجوری
پادشاهی در خواب دید تمام دندانهایش افتادند!دنبال تعبیر کنندگان خواب فرستاد...اولی گفت: تعبیرش این است که مرگ تمام خویشاوندانت را به چشم خواهی دیدپادشاه ناراحت شد و دستور داد او را بکشند...دومی گفت: تعبیرش این است که عمر پادشاه از تمام خویشاوندانش طولانی تر خواهد بود...پادشاه خوشحال شد و به او جایزه داد!هر دو یک مطلب یکسان را بیان کردند اما با دو جمله بندی متفاوت...نوع بیان یک مطلب، میتواند نظر طرف مقابل را تغییر دهد...
[QUOTE=53439349]دختر من چهار ماه نیم شیر خودمو میخوره هر چهل پنج دقیقه یا یه ساعت در شب شیر میخوره دختر گلتون با ارامش میخوابه؟پسر من همش داره دستو پاهاشو تکون میده تو خواب
البته پسر منم که ۹ ماهشه هر دو ساعت یک بار بیدار میشه ولی تا سینمو میذارم دهنش میخوابه زیاد شیر نمیخوره
منم خیلی اذیتم
این چهار ماهگی هم مصیبتی هست پسر منم تازگی روزا شیر نمیخوره مجبورم بدوشم با قاشق بدمش همش میخواد بغل بشه نصف شبا با جیغ و داد بیدار میشه باید بگردونیم تا بخوابه
[QUOTE=53439349]دختر من چهار ماه نیم شیر خودمو میخوره هر چهل پنج دقیقه یا یه ساعت در شب شیر می ...
اون عادت اکثر بچه هاست اگر زیاد تکون میده وبیدار میشه از تکون خوردن یه شال رو اروم دور دستاش بپیچ پسر من زیاد تکون میخورد ومیپرید شال اروم میبستم دیگه نمیپرید
من برای خودم زندگی میکنم 😊برام مهم نیست دیگران چی فکر کنند 😛برا همین راحت زندگی میکنم 😁مهم اینکه خودم راضی باشم 😉😉😉😉