2777
2789

می‌دونم الان خیلی هاتون میایید میگید دغدتو دوست دارم یا چه دغدغه‌ای اما من هیچ کاری نکردم برا حال دل خودم

همیشه تو اینستاگرام فقط اونایی بودم و هستم که لایک میکنن زیر پست دوستاشون کامنت میزارن هیچ استوری و پستی ندارم

اما دوست دارم روز تولدم برا حال دل خودمم که شده تو این بیست و اندی سال برا خودم خرج کنم و یه چندتا عکس با لباس ‌و اکسسوری و اینا برا خودم بگیرم و پست کنم اما از اونجایی که تجربه ای نداشتم هیچ ایده ای هم ندارم

راهنماییم کنید خانما 

«خُدایا تُویے ساحلِ آرامِش مَن»♡♥️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دو سه تا اتلیه گرفتم سال های پیش ولی امسال خونه گرفتم بذار بفرستم بدون چهرس

مرسیییی 😍😍😍

شما طبق تجربتون آتلیه بهتره یا اینکه خودم عکس بگیرم؟

دوستم آیفون دارع میتونم رو اون برا عکس گرفتن حساب کنم

مرسیییی 😍😍😍شما طبق تجربتون آتلیه بهتره یا اینکه خودم عکس بگیرم؟دوستم آیفون دارع میتونم رو اون برا ...

اتلیه کیفیتش خیلی خوبه و میشه رو شاسی چاپ کرد
خونه یا طبیعت هم خوبه

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

اتلیه کیفیتش خیلی خوبه و میشه رو شاسی چاپ کرد خونه یا طبیعت هم خوبه

طبیعت برا من گزینه خوبی نیست

چون دانشگاهم جنوبه و اون موقع طبیعت خوبی ندارع

فک کنم آتلیه بهتر باشه

دیدی بپاکم

آرع عزیزم

چقدر ناز و خوشگلی شما 😍💗

هر دو عکست خوب شده

رنگ موهات برا خودته؟ شاید منم موهامو با شامپوهایی که رنگ موقتی دارن رنگ کنم برا عکس خوب میشه 

آرع عزیزمچقدر ناز و خوشگلی شما 😍💗هر دو عکست خوب شدهرنگ موهات برا خودته؟ شاید منم موهامو با شامپوها ...

اره عزیزم رنگ خودشه فقط هیدن لایت بلوند دارم که نیفتاده زیر موهامه
فدات بشم چشمات قشنگ میبینه

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

از این بادکنک هلیومیا سه تا بگیر دوتا از اینایی که بی رنگن یدونه ام سرمه ای الان ترنده

کلا لباساتم سرمه ای و یکم سفید بگیر 

کیکم از اینایی که جدیدا میگیرن سفید ساده مثل قدیمیا ولی روبان روشه چند تا 

بعد برو طبیعت از این ژستای تولد بگیر