2777
2789
عنوان

چرا انقد به شیر خشکی ها عذاب وجدان میدین 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 51 پست
من شیرخشکیموالا بدنم قوی ورزشکار شطرنجرتبه الف دانشگاه

همینو بگوووو کلی مثال زدم از کسایی ک شیر خشکین بخدا من خودم چهارسال شبر مادر خوردم استخونام انقد ضعیفه ک نگو 

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزدلم در دهن مردم همیشه ی خدا بازه 

شیر خودتم می‌دادی باز به یه چیز دیگه ات گیر میدادن

اصلا اصلا اصلا به حرف هیچکس توجه نکن 

تو مادر این بچه ای و قطعا از همه دلسوز تر 

بقیه دایه مهربان تر از مادرن

اصلا برات مهم نباشه یه گوشت در یه گوشت دروازه کار خودتو بکن برو جلو 

من با شیر خشک بزرگ شدم 

ارشد فیزیک دارم 

دانشگاه شریف 

ول کن این حرفارو 😂😂

حالا من شیر خودم رو دادم مادرشوهرم گیر میداد بچه سیر نمیشه شیرت خوب نیست شیر خشک بده 

من هم تا دو سالگی شیر خودم رو دادم هر کاری راحتی انجام بده 

الان اینجا هم بهت میگن ...از نظر یک عده مادر فقط مادری که زایمان طبیعی کرده و شیر خودشو میده

من ۳۵ساعت درد طبیعی کشیدم بچه نیومد سزارین شدم هرکی از راه میرسید میگفت نههه خودت تنبل بودی نتونستی یعنی کلی حرص ب دل ادم مببرن 

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

من ۳۵ساعت درد طبیعی کشیدم بچه نیومد سزارین شدم هرکی از راه میرسید میگفت نههه خودت تنبل بودی نتونستی ...

متاسفم واقعا که ما بیشتر زخم زبون رو از هم جنسهای خودمون می‌شنویم...

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

چرا باید به جز خودت و همسرت بفهمن داری شیرخشک میدی😐 عزیزم از قدیم گفتن در دربازه رو میشه بست ولی در ...

خب میان خونمون میبینن ک شیرخشک درست میکنم میدم بهش مادرشوهرم انقد فشار بهش میاد ک کبود میشه همشم میگ بچه ها دخترم نگا کن چ باهوشن . حالا بچه دخترش سه سالشه ۹ کیلوه ☹️هنوزم حرف نمیزنه نمیدونم هوشش کجاشه

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

به منم میگفتن ولی ذره ای برام اهمیت نداشت

من حتی دایی شوهرم تو جمع دعوام کرد منم خیلی ریلکس بودم و به روی خودم نیوردم

ارامش خودت و بچت از همه مهم تره،شیر منم خیلی دخترم رو اذیت میکرد و با شیر خشک دیگه آرام میخوابید

بخدا تو اون ۲۰ روز زیر چشمام گود افتاده بود و رنگ و روم زرد وحشت ناک بچمم همش کلافه بود

این برای زایمانم هست

مولتی و آهن بخور خوب میشی

ولی هر دوتا شیر رو بده

شیر خودت اب خالی هم باشه خیلی ارزشش بیشتره

من دوتاش و دادم

بچم غذا خور ک شد شیرخشک نخورد شیر خودم میخوره

دخترم دوست دارم🥰😍😘🤩

من انقد بدغذام بعد چن روز از زایمانم مریض شده بودم رفتم دکتر ..شیرم هم کم بود  دکتر گفت اگه شیر ماست محلی میخوری یا مرغ طبیعی کره تخم‌مرغ طبیعی...شیر خودتو بدی بهتره امابشینی مرغ مصنوعی بخوری انتظار شیر خوب داشته باشی همون بهتر که شیر خشک بدی

خدایا چی میشد من بنده‌ات رو یه بار شاد میکردی دردمو به کی بگم مگه نمیگن تو از رگ گردن نزدیک‌تری پس چرا صدامو نمیشنوی؟ انقد حال دلم خرابه افسردم آرزوهام شدن حسرت زندگیم کاش بهم فقط یه نگاه میکردی 😔😔۲۷ مرداد

من بچم از اول شیر خشکی شد هنوزم که هنوزه حس عذاب وجدان دارم روزای اول چقدر بابت این قضیه گریه میکردم 

راستش خیلی دوست داشتم بچم شیرخودمو میخورد دوست داشتم اون حس و حال رو تجربه کنم اما نشد🥲 

حرف مردم به  کتفت باشه هر کاری کنی یه چیزی ازش درمیارن منم شیرم زیاد بود ولی به شدت آبکی بود چند بار خواستم شیر خشک بدم پسرم ولی اصلا نمی خورد هر کاری می کردم شیشه نمی گرفت اگه هم به زور می دادم بالا میآورد حتی چند مدل شیشه هم خریدم اصلا فایده نداشت مجبور بودم فقط شیر خودمو بدم خانواده ی شوهرم تا بچه م گریه می کرد می گفتن طفلی بچه از گشنگی فقط گریه می کنه تو شیر نداری چرا شیر خشک نمی دی هرچی می گفتم شیشه نمیگیره یکی دوبار بزور گرفت اونم بالا آورد باز پشت سر می گفتن دروغ میگه شیر خشک نمی‌ده بچش

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔