2777
2789
عنوان

چشاش شبیه هاسکی بود

78 بازدید | 9 پست

یکی الان تاپیک زده خواستگارم ۲۷ سال ازم بزرگتره و سه نصف شب پیام داده فکر چشات نمیذاره بخوابم...

منم یاد اون چشم هاسکیه افتادم و خواستم بگم فکر چشای سگی هاسکی‌ش نمیذاره امشب بخوابم لامصببببببب😐🤣😂

میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا می‌کنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂

یه مشت ه.....زه ریختن تو سایت دارن گند میزنن به فضای اینجا بعد میاید میگید چرا بی ادبی چرا میپری به همه

دیروز که نکبتا کانال صیغه یبای تبلیغ میکردن امشبم اینجوری خدا بزنه وسط کمراتون

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مشت ه.....زه ریختن تو سایت دارن گند میزنن به فضای اینجا بعد میاید میگید چرا بی ادبی چرا میپری به ...

عزیزم حرص نخور این سایت خیلی وقته به فنا رفته

این مریضا از اولم بودن منتها الان که هیچ نظارتی مثل قبل روشون نیست بیشتر از قبل هر کاری دوست دارند میکنند

میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا می‌کنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂

من نگاه چشا هاسکی کنم میرنم به خودم خیلی میترسم دیروز تو گوشی عکی هاسکی دیدم حالم بد شد

آخیییی عزیزومممم

ولی این چشم هاسکیه که من امروز دیدممم خیلی چیز خوبی بوددد😝 اگه میدیدیششش تا فردا عصر محو چشاش میشدی

عزیزم حرص نخور این سایت خیلی وقته به فنا رفتهاین مریضا از اولم بودن منتها الان که هیچ نظارتی مثل قبل ...

بعد جالبیش اینه میرینی بهشون بقیه کاربرای کثیف تر خودشون میان میپرن باز ب ما که چیکارشون داریم

واقعا سایت خراب شده من که کاربری برام مهم نیست اینقدر تر بزنم به هیکلشون تا خفه شن

آخیییی عزیزوممممولی این چشم هاسکیه که من امروز دیدممم خیلی چیز خوبی بوددد😝 اگه میدیدیششش تا فردا عص ...

وای😂😂😂😂 خدا رحم کرده پس

ما را از مرگ می ترسانند؛ انگار که ما زنده ایم 

بعد جالبیش اینه میرینی بهشون بقیه کاربرای کثیف تر خودشون میان میپرن باز ب ما که چیکارشون داریمواقعا ...

عالی، بسیار کار پسندیده ای میکنی همین فرمونو برو جلو برین بهشون خراباروووو🤝

عالی، بسیار کار پسندیده ای میکنی همین فرمونو برو جلو برین بهشون خراباروووو🤝

من الان دلیل نخود بازیه یسری کاربرای مثلا باشخصیتو نمیفهمم دلم میخواد اوناییم که از این لجنا دفاع میکننو جر بدم

وای😂😂😂😂 خدا رحم کرده پس

رحم کرد که من تا الان واسه چشای هاسکیش بیدارم... رحم نکرده بود قیامت میشد...😪😂