2777
2789
عنوان

چرا انقد به شیر خشکی ها عذاب وجدان میدین 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 51 پست
چون بعضیا میان میگن اندامم خراب میشه برای همین تعمیم شد به اکثریتمن دیدم زنایی که هیچ مشکلی ندارن ول ...

من اصلا خود شوهرم وقتی میدید به هیچ کاریم دیگ نمیرسم رنگ و روم زرد شده بچم همش کلافس و زیر سینم عرق میکنه خودش رفت گرفت میگفت چیه این دردسر شیر دادن . ولی الان انقد اطرافیان حرف مفت زدن ک رو اونم تاثیر گذاشته همش میگ نکنه دین و گناه این بچه مارو بگیره که از شبر مادر محرومش کردیم 

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

ولی آنتی بادی هایی ک شیر مادر داره شیر خشک ندارهمن خودم ب همه بچه هام بعد چند ماه شیر خشک دادم. شیر ...

شیر دارم ولی کال کال . بچه میخوره انقددد میخوره ک معدش پر پر میشه ولی گرسنشه گریه میکنه مجبور میشم شیر خشک بدم یهو همه رو با هم بالا میاره 

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

محل به آدمایه زر زرو نذار منم بچه اولم رو نتوستم شیر بدم چقدر بهم حرف میزدن اوایل ناراحت میشدم ولی بعدن به کتفمم نگرفتم ازقضا شیر خشک پر از ویتامینه پسرمم تا دوسال و پنج ماه شیر خشک خورد خدا روشکر هرگزم بدنش ضعیف نشد ازقضا نسبت به همسن و سالاش هم کمتر مریض میشه هم قد و وزنش خدا روشکر عالیه الانم دوباره باردارم به شوهرمم گفتم احتمال زیاد به این یکی هم شیر خشک بدم 

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲
بخدا تو اون ۲۰ روز زیر چشمام گود افتاده بود و رنگ و روم زرد وحشت ناک بچمم همش کلافه بود

میدونی باید به چپت بگیری 😂😂.

من شیر خودمو دادم ب بچم البتع دختر من شیر خشک نخورد وگرنه دو شیره میوردمش . بد جاریم به دوتا بچه هاشم شیر خشک داد ک‌ یکی هم سن دختر منه بد مادر شوهرم هی ب اوت میگفت ای شیر شو نداد ای فلان ای بهمان اونم ب جپش نگرفت الانم والا بچه هارو از شیر گرفتیم هیچ درجه ایی به من ندادن ک ب جاریم نداده باشن  ول کن میگذره 

ولشون کسخلن اتفاقا شیر خشک بهتر ار شیر مادر چون ویتامین هاش بیشتر احساس سیرشدگی به بچه میده کمتر هم ...

اره پنج شیش روز اول شیرم چرب چرب و غلیظ بود خیلی خوب بود یهو دیگ اصن هیچی نموند 

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

خب میان خونمون میبینن ک شیرخشک درست میکنم میدم بهش مادرشوهرم انقد فشار بهش میاد ک کبود میشه همشم میگ ...

برو اتاق

خواهرشوهر من هیچ وقت نزاشت بفهمه به بچش چه شیری میده همش تو اتاق بود میگفت ببخشیدتایم شیرشه کسی مزاحم نشه درکل در دهن قوم شوهر رو هیچ جوره نمیتونی ببندی چون هرکاری کنی بازم ایراد میگیرن پس بیخیال باش گلم

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

بیخودمیکنن بهش فکرنکن منم تا۲۰روز پسرم فقط جیغ میکشید بردم دکتر معاینه کرد چون زودم دنیااومده بود ا ...

دقیقا این بچه هم چنان جیغایی میکشید دلم ریش میشد مادرشوهرو خواهر شوهرم میگفتن نه این دل درد داره تند تند بهش آب حوش و نبات میدادن ک یه وقت شیرخشک ندم بهش خیر نبینن

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

به منم میگفتن ولی ذره ای برام اهمیت نداشتمن حتی دایی شوهرم تو جمع دعوام کرد منم خیلی ریلکس بودم و به ...

دایی شوهر منم دکتر طب سنتیه یعنی میخواست خودشو بکشه ک من شیرخشک میدم☹️😐

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

عزیزدلم در دهن مردم همیشه ی خدا بازه شیر خودتم می‌دادی باز به یه چیز دیگه ات گیر میدادناصلا اصلا اصل ...

همین کارو میکنم بخدا اعصابم از شوهرم خورده ک انقد زیر گوشش خوندن افسرده شده همش میگ گناه این بچه گردن منه از شیر مادر محروم شده 

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

غذاهای الان هیچ ویتامینی ندارن پر از مواد شیمیایی ان و اتفافا شیر مادر الان در این عصر بدرد نمیخوره ...

دقیقا منم همینو میگم خب . انقد همه چیز برام ممنوع شده بود ک نخورم خودم ک کلا سرم گیج میرفت شیرمم با اب مونده هیچ فرقی نداشت

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

دایی شوهر منم دکتر طب سنتیه یعنی میخواست خودشو بکشه ک من شیرخشک میدم☹️😐

سخت نگیر بابا

خوشم میاد جایی تابو شکن باشم

شیرخشکی بودن بچم تو اون خانواده پایبند به طب سنتی مثل دهن کجی من به اونا بود😂

این برای زایمانم هستمولتی و آهن بخور خوب میشیولی هر دوتا شیر رو بدهشیر خودت اب خالی هم باشه خیلی ارز ...

خب میگم ک شیر خودمو ک میدم تا صبح مدام جیغ میکشه و خودشو چنگ میگیره از شدت نفخ و دلپیچه . هرچقدم میخوره سیر نمیشه فقط سر معدشو میگیره و مدام بالا میاره

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

محل به آدمایه زر زرو نذار منم بچه اولم رو نتوستم شیر بدم چقدر بهم حرف میزدن اوایل ناراحت میشدم ولی ب ...

خداروشکر زنده باشن جفتشون 💗خیلی پیامت خوشحالم کرد چون میگفتن بچع ضعیف میشه و همش مریضع

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

میدونی باید به چپت بگیری 😂😂.من شیر خودمو دادم ب بچم البتع دختر من شیر خشک نخورد وگرنه دو شیره میور ...

حرفاشون و رفتارشون ب ادم برمیخوره ک فک میکنن اونا از من دلسوز ترن 🥲حتی زایمانمم چون سزارین بود هرکی میرسه میگ تنبل بودی که طبیعی دنیا نیومد میفهمی تنبل بودم☹️🤣

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

سخت نگیر باباخوشم میاد جایی تابو شکن باشمشیرخشکی بودن بچم تو اون خانواده پایبند به طب سنتی مثل دهن ک ...

بخدا خانواده شوهر منم اومدن یقه شوهرمو گرفتن ک زن تو میخواد حرص مارو دربیاره شیر خودشو نمیده به بچه میخواد جیبای تورو خالی کنه ک تو خسته بشی دیگ فکر بچه دوم نکنی 

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....