2777
2789

سلام من یازدهمم اما هنوز زیاد در مورد کنکور نمی دونم می خوام بعد از نهایی شروع کنم به خوندن پیشنهاد می کنین چیکار کنم اول؟برم با یه مشاور در مورد کنکور حرف بزنم بعد برنامه بریزم که درس بخونم؟❤

زندان واقعی،دیوار ندارد....درون توست و با افکارت ساخته می شود...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم رشتت چیه؟ 

من حقیقتا برا کنکور خوندم در طی سال و دستو پا شکسته برای ترم اول تشریحی هارو خوندم 

ببین پایم خیلی قویه طوری که معدلم از 19.70 پایین تر نیومده هیچ مشکلی تو قواعد و ارایه و دستور.. و.. ندارم 

ولی خب دروس دوازدهم رو تشریحی نخوندم میتونم نهایی رو با 19.5 اینا برسم؟ 

تازه شروع کزدم 

نصف فارسی یک درس عربی و یک فصل ریاضی خوندم

سلام من یازدهمم اما هنوز زیاد در مورد کنکور نمی دونم می خوام بعد از نهایی شروع کنم به خوندن پیشنهاد ...

سلام با یه مشاور خوب مشورت کنید و بلافاصله بعد از نهایی شروع به کنکوری خواندن درس ها کنید تا از رقیب های خودتون فاصله نگیرید

سلام عزیزم ایا نمره مستمر موثره در کنکور؟ میدونم نیستا میخوام مطمئنم شم آخه فردا امتحان دارم اگر نرم ...

سلام نمره مستمر برای کنکور مهم نیست ولی ممکنه کمک کننده باشه برای جلوگیری از مردود شدن درس ها 

عزیزم رشتت چیه؟ من حقیقتا برا کنکور خوندم در طی سال و دستو پا شکسته برای ترم اول تشریحی هارو خوندم ب ...

مهم خوب خوندن درس هاست سعی کنید چیزی رو که میخونید خوب بفهمید و تلاشتون رو کنید تا جایی که تونستید درس هارو تموم کنید