2777
2789
عنوان

بعد دو سال عضو شدم سلامممم 🎀

208 بازدید | 40 پست

سللممم بمن ۲ ساله خوانده خاموش بودم امروز زد به سرم عضو شدم  

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤩🤩🤩

خوبه اگر از سطل آشغال استفاده کنیم! اگر یه سری بایدها رو تو ذهن‌مون تغییر بدیم، خیلی بهتر می‌شه. مثلا اگر فکر می‌کنی مردم تو اجتماع باید مودب رفتار کنن 🐈یا حقوق دیگران رو رعایت کنن🐈، این فکر رو بنداز تو سطل آشغال خوشگله اتاقت.🦆 هروقت چیزی تو محیط بیرون اذیتت کرد، بگو «بایدی وجود نداره».🥯 تازه یه دونه شیرینی خوشمزه هم برای خودت بخر، اما به رفتار آدم بد فکر نکن.🥛🍰 مردم می‌تونن آسیب بزنن، می‌تونن غیرانسانی رفتار کنن، می‌تونن روانی باشن، 🤯😂ولی دلیل نمی‌شه تو ناراحت بشی. آیس کافیِ زیبا 🤎☕وقتی باور کنی تا کمی از بایدها رو خطی‌خطی کنی🖊📃، خیلی کمتر «چراها» تو ذهنت شکل می‌گیرن و کمتر از آدم‌های جامعه دلگیر می‌شی یا انزجار پیدا می‌کنی.تیتراژ پایانی: رفتار و انرژی خوبِ تو تحت تاثیر دیگران رنگ نبازه🧣

روز معتاد شدنتو تبریک میگم😂

خیلی وقته اینجا معتاد شدم 😂😂😂😂

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

تا دیر نشده برگرد

دیره حرسم  داشت  در میومد نمیتونستم نظر بدم دیگه عضو شدم

بیشتر میشی😂

عیب نداره 

این همه تو یوتوب م اینم سرش

سلام فرار کن

۲ سال پیش باید فرار میکردم 😂❤️

ههه منم بعد سه سال در صف انتظار 😇

عههه😂