2777
2789
عنوان

بعد دو سال عضو شدم سلامممم 🎀

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 40 پست
این چه حرفیه خاله شما بزرگ مایی

شناسنامه کاربریمون اینو میگه 

انقد خوبه خالت از خودت کوچیکتر باشه 😃

🍁🍁🍷🍷🍁🍂🍁🍂🍷🍷🍷......  پاییز  دلهاست  ... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... 💔💔❤️‍🔥🍷🍂🍂🍂🍁🍂🍂🍂

شناسنامه کاربریمون اینو میگه انقد خوبه خالت از خودت کوچیکتر باشه 😃

وای خاله😂❤️

من یه دایی دارم تقریبا همسن منه😂

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خاله😂❤️من یه دایی دارم تقریبا همسن منه😂

منم با خواهر زادم  هم سنم 😃

چند تا... میم... میم....ع. با سه تاشون 

خاله بازیامون خیلی باحال بود😃😂😂

🍁🍁🍷🍷🍁🍂🍁🍂🍷🍷🍷......  پاییز  دلهاست  ... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... 💔💔❤️‍🔥🍷🍂🍂🍂🍁🍂🍂🍂

وای خاله😂❤️من یه دایی دارم تقریبا همسن منه😂

خیلی خوبه نه... 😂🎀🎀🎀

منم با خواهر زادم هم سنم 😃چند تا... میم... میم....ع. با سه تاشون خاله بازیامون خیلی باحال بود😃😂� ...

وای😂😂

بابام خواهر زاده برادر زاده داره از خودش بزرگ تر😂

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

خیلی خوبه نه... 😂🎀🎀🎀

اره انگار داداشمه

وای😂😂بابام خواهر زاده برادر زاده داره از خودش بزرگ تر😂

ببینم من داداشم از من هشت سال کوچیک تره. 

ابجیم دارم دوتا ک از من کوچیکترن. 

و اونا کوچک ترین خاله و و دایین.. 

قشنگ با خواهر زاده اام هم سنن 🎀🎀🎀😂😂

ینی جم میشدیم آتیش میسوزوندیماااا چ اتیشی 😂😂

ببینم من داداشم از من هشت سال کوچیک تره. ابجیم دارم دوتا ک از من کوچیکترن. و اونا کوچک ترین خاله و و ...

من داداشم و خواهرم خیلی ازم بزرگ ترن البته نه خیلی 

من داداشم و خواهرم خیلی ازم بزرگ ترن البته نه خیلی

خدا حفظتون کنه برای خونوادتون. 

الهی همتون خوشبخت. باشین. 

خدا حفظتون کنه برای خونوادتون. الهی همتون خوشبخت. باشین.

مرسی دورت بگردم