2777
2789
عنوان

چرا پیام نمیده 😐

71 بازدید | 8 پست

سلام دوستان این تاپیک برای دوستم هستش یعنی سوال من نیست و سوال دوستمه ممنون میشم راهنمایی کنید 

آقا جریان از این قراره دوست من از یه پسره خوشش میومد و به چند نفر از رفیق های اون پسره گفت و رفیقای پسره هم بهش گفتن و این دوتا همو فالو کردن و دیروز رفتن بیرون باهم اما دوتایی نبودن چند تا دیگه از دوست هاشونم بودن که سعی کزدن این دوتا رو بهم نزدیک تر کنن و یکی دوساعتی پیش هم بودن و مکالمه های مفیدی هم نداشتن به اون صورت ولی خب بقیه اون دوتا رو الان پارتنر هم میدونن اما پسره اصلا پیام نداده به دوست من !با اینکه آیدی اینستا رفیقم رو داشته یا اگر تو اینستا نخواسته پیام بده میتونسته از دوستای مشترکشون آیدی دوست منو بگیره و سر صحبتو باز کنه الان رفیقم خیلی گیج شده نمیدونه طرف دوسش داره یانه میخواد اولین نفر به پسره پیام بده اما خب نمیدونه چجوری سر صحبت باز کنه اینم بگم هم پسره و هم دوست من درون‌گرا و خجالتی هستن حالا بگید این وسط دوست من چکار کنه خیلی هم پسره رو دوست داره بنده خدا چند روزه نتونسته درست حسابی غذا بخوره ممنون میشم راهنماییش کنید 

تو فک کردی قلبمو شکستی 😒هه قلب من گلس داره بدبخت😂😉

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چ سوال خودت چ سوال دوستت اینقدر نیاز نبود ک تاکید کنی کسی قضاوت نکرده ک 

دختره اشتباهش اینجا بوده ک قبول کرده با رفیقای پسره همراه اون آقا باهم برن بیرون ۲نفر آدم عاقل بالغ چ دلیلی داره اخه؟ 

دومین مورد اینکه اون آقا اصلا خوشش نیومده از اون خانوم اگر دوسش داشت بش پیام میداد ربطیم ب دورن گرا بودن نداره چطور تونسته بره بیرون جلو اون همه رفیقش نتونسته پیام بده 

الکی خودشو گول نزنه و بکشه بیرون 

اگه دوسال پیش میخوندم این مطلب رو میگفتم پیامش بده ولی الان میگم سمتش نره خودش بخواد میاد جلو پیگیر میشه ..

خودت اگه زندگيتو باور نكنی كی ميخواد بياد واسه آرزوهات بجنگه؟!✨️روياهاى بزرگ، شروع هاى كوچیکى دارن🩷متعهد🫀

نمیدونم بنظرم هرچقدم خجالتی باشه خوشش بیادباید بیاد بگه حالا اگه خیلی دلش گیره و مشتاق و پسره هم ادم ...

اخه پسره میدونه این خوشش میاد ازش 

الان دوستم دوباره بره پیام بده همه اینا رو بگه؟

اخه پسره میدونه این خوشش میاد ازش الان دوستم دوباره بره پیام بده همه اینا رو بگه؟

منم با دوستمون موافقم پیامش نده 

خودت اگه زندگيتو باور نكنی كی ميخواد بياد واسه آرزوهات بجنگه؟!✨️روياهاى بزرگ، شروع هاى كوچیکى دارن🩷متعهد🫀

چ سوال خودت چ سوال دوستت اینقدر نیاز نبود ک تاکید کنی کسی قضاوت نکرده ک دختره اشتباهش اینجا بوده ک ق ...

نه آخه بعضی هستن میگن چرا تاپیک هات باهم فرق داره برای همون گفتم:)

اکیپی باهم رفته بودن که این دو نفر آشنا کنن دیگه 

نه آخه بعضی هستن میگن چرا تاپیک هات باهم فرق داره برای همون گفتم:)اکیپی باهم رفته بودن که این دو نفر ...

اشباه بوده کارش خیییلی زیاد 

الانم پیام بده ک توروخدا بیا خوشت از من بیاد بامن دوس شو پیام بده ابروش جلو همون اکیپ میره

اخه پسره میدونه این خوشش میاد ازش الان دوستم دوباره بره پیام بده همه اینا رو بگه؟

گفتم که بنظرم تا حدودی مشخصه پسره مشتاق نیست ولی اگر خیلی دلش گیره نزاره رو دلش بمونه دیگه خرجش یه نه و چند روز ناراحتی