2777
2789
عنوان

شوهرم سر رابطه باهام قهر کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 8602 بازدید | 153 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رابطه برای مرد اولویت اولشه طبیعت مردا اینجوریه همشون همونطوری آفریده شدن

والا

وگرنه چرا ازدواج میکرد؟ 

رخت و لباسشو که مادرش میشست ، غذاشم که خونه باباش حاضر بود

پس چرا زیر بار این همه فشار میرن؟ 

نفقه رو میگیرن ولی تمکین نمیکنن!!!!

به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.....به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند....
واقعا تاپیکاشو خوندم ایشون اصلا هیچیش نیست🥲واقعا زشته واسه پربازدید هی اینکاروکنی حرف این موضوع پیش ...

میشه ازتون خواهش کنم مرحم نیستی زخمم نباش

بخدای احد واحد ۹۹ درصد دعواهامون سر همین رابطه س نه قصد پربازدیدی ندارم ن عقده شو

فقط میام درددل کنم چون کسی رو ندارم 

دور و برم شمام خواهش میکنم اگر تاپیک 

من ناراحتتون میکنه برید بیرون

بابا چقد زنا علیه زنا ان تو این سایتحالا کار اسی بد بوده ولی ینی چی میاید بهش میگید فردا خیانت میکنه ...

چه ربطی داره؟؟؟کالا چیه؟برای رابطه صددرصد رضایت دو نفر مهمه ولی تاپیکای قبل رو بخونی میبینی که استارتر مشکل داره و هیچ تلاشی برای رفع مشکل نمیکنه و میگه همینجوری راحتم

اگه قضیه برعکس بود چی؟همینجا میگفتن به شوهرت بگو یا بره دنبال درمان یا طلاق بگیره 

رابطه ی جنسی یه نیاز دوطرفه اس که واقعا نمیشه منکر اهمیتش شد

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد

عزیزم تو غرورشو شکستی اونم داره تلافی میکنه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
والا وگرنه چرا ازدواج میکرد؟ رخت و لباسشو که مادرش میشست ، غذاشم که خونه باباش حاضر بودپس چرا زیر با ...

میون حرفاتون پدر ومادرشون عمر نوح ندارن همیشه جوون نیستن با با افزایش سن پسر باید رخت و لباس بشوره غذا بپزه

دلا نزد کسی بنشین که او از دل خبر دارد

میشه ازتون خواهش کنم مرحم نیستی زخمم نباشبخدای احد واحد ۹۹ درصد دعواهامون سر همین رابطه س نه قصد پرب ...

من میفهممت 

چون ماهم تمام دعواهامون سر همینه 

ولی باید با دلش راه بیای

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
میون حرفاتون پدر ومادرشون عمر نوح ندارن همیشه جوون نیستن با با افزایش سن پسر باید رخت و لباس بشوره غ ...

هدف از ازدواج برای اقایون ۹۹ درصد رابطه جنسی با ارامشه ، 

متهم اظهار پشیمانی نکرد🌈🌧️

همینو بگو اونوقت نوشته شوهرم بهم پیام مثبت ۱۸ داده یا مثبت ۱۸ حرف زده. خب داره بازنش حرف میزنه چیز ع ...

نگفتم عجیبه گفتم از حرفاش معلومه حالش خوب نبود 

نه گلم زن کالا نیست ولی وظایفی داره همون طور ک مرد میره سرکار و نیازهای زن رو رفع میکنه وهروقت زنش ن ...

خب درسته . من نمیدونم حالا اسی چرا دوری میکنه ولی به عنوان یه زن و یه انسان نباید بگیم چون رابطه نداشتی فردا رفت خیانت کرد تقصیر توعه

مردی که بخواد به خاطر این قضیه خیانت کنه اصلا میشه اسمشو گذاشت مرد؟ بعد زنا همینجا تاپیک نمیزنن که از لحاظ تمکین اوکییم ولی شوهرم باز بهم خیانت میکنه؟ 

من منظورم نظراتین که بقیه دادن

یکی گفته بود ۸ صب شوهرم ازم رابطه خواسته یکی نوشته بود حالا انجام میدادی چی میشد مگه😐😐 بابا مگه انساننننن نیستیم؟ طرف خوابه به زور بیدار شه رابطه برقرار کنه؟ خدایی یه جوری نیس؟ درسته شوهر آدمه ولی حد و مرز باید داشت

صفا باشه عشق باشه😌📿 شری💍🤍

والا وگرنه چرا ازدواج میکرد؟ رخت و لباسشو که مادرش میشست ، غذاشم که خونه باباش حاضر بودپس چرا زیر با ...

دقیقا 

والا اینجا ادم شاخ درمیاره انگار نمیدونن مهمترین دلیل ازدواج مردا چیه 

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید