2777
2789
عنوان

شوهرم سر رابطه باهام قهر کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 8602 بازدید | 153 پست
خب درسته . من نمیدونم حالا اسی چرا دوری میکنه ولی به عنوان یه زن و یه انسان نباید بگیم چون رابطه ندا ...

ببین میگن خرجشو میده باید تمکین کنه 

دلا نزد کسی بنشین که او از دل خبر دارد

خب میگم کار اسیو تایید نمیکنم ولی خیلی زشته میان میگن فردا میره خیانت میکنه خیلیا رو من دیدم رابطشون ...

اونی که همه جوره تامین هست ولی خیانت میکنه که صددرصد مریض جنسیه 

ولی اونی که تامین نیست چی؟درسته حق خیانت نداره ولی مطمئنا برای رفع نیازش تلاشهایی خواهد کرد حالا بستگی به وجدانش داره از چ راهی پیش بره

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میون حرفاتون پدر ومادرشون عمر نوح ندارن همیشه جوون نیستن با با افزایش سن پسر باید رخت و لباس بشوره غ ...

واقعا فکر میکنی فقط برای شستن و پخت و پز زن میگیرن و اینهمه زیر بار فشار میرن ؟!

خب چه کاریه هفته ایی یبار خدمتکار میاد کارارو میکنه چرا اینهمه برن زیر بار خرج؟!

شما کلا نگرفتی داستانو

به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.....به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند....
واقعا فکر میکنی فقط برای شستن و پخت و پز زن میگیرن و اینهمه زیر بار فشار میرن ؟!خب چه کاریه هفته ایی ...

تو اصلا نگرفتی من چی میگم

میشه ازتون خواهش کنم مرحم نیستی زخمم نباشبخدای احد واحد ۹۹ درصد دعواهامون سر همین رابطه س نه قصد پرب ...

خودت ناراحت نکن عزیزم...گاهی پیش میادکه ما حوصله هیچ کیو نداریم وقتی از سرکار برگشت با آرامش باهاش حرف بزن خاستت بگو همدیگرو درک کنید

ولی در مورد رابطه حق بشما میدم چون وآسه خودمم پیش اومده تو اون زمان حال نداشته باشم وهمسرم درکم کرده

نفسم ،توزیباترین وخاص ترین هدیه خدا واسه منوبابایی هستی 🌙🌙خدا جونم شکرت

چه ربطی داره؟؟؟کالا چیه؟برای رابطه صددرصد رضایت دو نفر مهمه ولی تاپیکای قبل رو بخونی میبینی که استار ...

مگه من منکر شدم؟ اینجا میگن شوهرت خیانت میکنه فردا 

حرف کلی من اینه مردی که بخواد به خاطر رابطه خیانت کنه اصلا مرد نیس این همه مجرد بوده نیازشو از کجا تامین میکرده؟ این همه زن هستن که با شوهراشون رابطه ندارن پس برن خیانت کنن اوکیه دیگه مگه نه؟ یه بار یکی تاپیک همین مدلی زده بود زنا داشتن درسته میخوردنش ولی اینجا اوکیه مرد خیانت کنه ؟ حالا انگار ما نمیدونیم خیلیا رابطشون اوکیه بازم خیانت میبینن

صفا باشه عشق باشه😌📿 شری💍🤍

خب درسته . من نمیدونم حالا اسی چرا دوری میکنه ولی به عنوان یه زن و یه انسان نباید بگیم چون رابطه ندا ...

اینارو باید ب همسرش بگه خیانت کردن یا نکردنش ب ذات خودش بستگی داره ادم میشناسم ک خانمش ۹ماه استراحت مطلق بود و رابطه ک تعطیل مرده عین پروانه دور خانمش بود بدون فکر ب خیانت حتی چه برسه انجامش

ادمی هم میشناسم زنه فوق العاده خوشکل و سرتر از شوهر براشم چیزی کم نزاشت شوهرش رفت با ی پیرزن 

این دیگ ب ذات مرد بستگی داره ولی خب صبر ادمم حدی داره اگ همش همسر بخواد بگه من رابطه نمیخام خب بالاخره سرد میشن ازهم و زندگیشون خراب میشه

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
مگه من منکر شدم؟ اینجا میگن شوهرت خیانت میکنه فردا حرف کلی من اینه مردی که بخواد به خاطر رابطه خیانت ...

نه دیگه اون زنه واسه اهداف معنوی ازدواج کرده تازه مرده داره خرجشو میده بره خداشم شکر کنه

اسی ما تو زندگی تو نیستیم نمیدونیم ازاول ازدواجت تا به امروز چیا تو زندگیت گذشته فردا تو اولین فرصت یه تراپیست پیدا کن و وقت بگیر و با شوهرت دوتایی برین مشاوره من اوایل عروسی ببخشید اصلا ارضا نمیشدم اعصابم داغون بود یعنی ...شوهرم یه مشاور پیدا کرد و مشکلم حل شد تمام مشکلات ما حتما یه راه حلی دارن اگه مشکلاتمون حل نمیشه دلیلش اینه که خودمون دنبالش نمیریم منم مشکلاتی دارم که به جای حل کردنش روی هم تلنبار کردم و آسیب زدم به روح و روانم اما تو برو دنبال رفع مشکلت چون س...ک...س خیلی خیلی خیلی تو زندگی مهمه

دگرم آرزوی عشقی نیست بی دلان را چه آرزو باشد....
نه دیگه اون زنه واسه اهداف معنوی ازدواج کرده تازه مرده داره خرجشو میده بره خداشم شکر کنه

به عنوان یه زن حالم از خودم بهم خورد حقیقتا

خیلی وقت بود اینجا نیمده بودم باز اومدم شد سوهان روحم برم بهتره🤚🏻 بعد میگن چرا مردا نگاه جنسی دارن بهمون 

به خاطر طرز فکر ما زناس از ماست که برماست خب

صفا باشه عشق باشه😌📿 شری💍🤍

به عنوان یه زن حالم از خودم بهم خورد حقیقتاخیلی وقت بود اینجا نیمده بودم باز اومدم شد سوهان روحم برم ...

خانما رو خیلی حقیر میدونن خرجتو میده پس تمکین کن

شوهرت سرده تو زنی هدفت از ازدواج معنوی بوده بیشتر تا جنسی ! بشین زندگیتو بکن شوهرت خرجتو میده به خاطر بچه هات تحمل کن تو مادری