2777
2789
عنوان

شوهرم سر رابطه باهام قهر کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 8608 بازدید | 153 پست

دوستان الان که فکر میکنم حق با اسی هستش 

چون رابطه زوری نیست که هروقتم بگی نه قهر کنه بره😐 مثل اینکه با گفتن هم قبول نمیکنه مجبور شده هلش بده 

اگه میخوای بهم حمله کنی بهتره ارامشتو حفظ کنی و از تاپیکم خارج شی🌸 همیشه خودم تاپیک میزنم گه گاهی خواهرم😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدون مردی که خیانت کار باشه اینا همش بهانس زن دیدم هرشبم خودشو در اختیار گذاشته بازم مرد خیانت کرده ...

نه ،خیلی وقت ها هم رفتارهایی شبیه استاتر باعث خیانت میشه 

متهم اظهار پشیمانی نکرد🌈🌧️

اره هر بار زبونی و با ارامش میگم فایده نداره

میدونم عزیزم کارت اشتباه نبود اون نباید قهر میکرد لوسه یا مغروره بیخودیه معلومه

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

غرورت شکسته که شکسته نکنه تو رییسی و اون برده زیر دستت انتظار داری جایزه هم بگیری وقتی پسش‌میزنی

نه لابد زن بردس هر وقت اقا خواست اطاعت امر کنه تمکین کنه به گفته خودت

دلا نزد کسی بنشین که او از دل خبر دارد

نه لابد زن بردس هر وقت اقا خواست اطاعت امر کنه تمکین کنه به گفته خودت

بخدا اینا مردن ک اینجوری میگن انگار من اسباب بازی جنسی شوهرمم هر وقت اون خواست

بگم چشم بیااااا

اوایل اینجوری نبودم بعد از زایمان پسرم اینجوری شدم

اسی ببخشید نکنه موقع زایمان زدن حس زنونه ت رو هم قطع کردن یا بریده شد ؟ اگه اینجوره شکایت کن ازشون

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

بابا چقد زنا علیه زنا ان تو این سایت

حالا کار اسی بد بوده ولی ینی چی میاید بهش میگید فردا خیانت میکنه 😐😐😐 مگه فقط اساس زندگی رابطس؟ زن کالاس؟ انقد خودتونو کم میبینید؟

وای خدایا

صفا باشه عشق باشه😌📿 شری💍🤍

بخدا اینا مردن ک اینجوری میگن انگار من اسباب بازی جنسی شوهرمم هر وقت اون خواستبگم چشم بیااااا

ببین بیخود که نمیگن جامعه مرد سالار مجوز خیانت شوهرتم صادر شد کجای کاری

بابا چقد زنا علیه زنا ان تو این سایتحالا کار اسی بد بوده ولی ینی چی میاید بهش میگید فردا خیانت میکنه ...

این چور زنا مردا رو پررو کردن و جامعه رو به گند کشیدن بر عکسش بود میگفتن تحمل کن