2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روغن زیتون برا پخت و پز دم دستمه گاهی میزنم ب نوک موهام😅 هیچ تاثیری ام نداشته

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

بله. روغن تراپی برای تقویت و نرم کردن موها خیلی مفیده. بسته به نوع مو، روغن‌های مختلف می‌تونن تاثیرات متفاوتی داشته باشن. برای موهای خشک و آسیب‌دیده روغن آرگان یا روغن نارگیل خیلی خوبه. اگه می‌خواهی رشد موهات بیشتر بشه، روغن رزماری یا روغن کرچک می‌تونن مفید باشن. اما باید صبور باشی چون تاثیرش کمی زمان می‌بره

بانوی سادات💕 | کاربر قدیمی با اکانت جدید |

بله. روغن تراپی برای تقویت و نرم کردن موها خیلی مفیده. بسته به نوع مو، روغن‌های مختلف می‌تونن تاثیرا ...

این که میگن موهای ریخته شده بارزماری درمیاد اگه ریشه باهاش ماساژداده بشه راسته؟

این که میگن موهای ریخته شده بارزماری درمیاد اگه ریشه باهاش ماساژداده بشه راسته؟

اره .روغن رزماری می‌تونه به تحریک رشد مو کمک کنه چون خاصیت افزایش گردش خون تو پوست سر رو داره. ماساژ پوست سر با روغن رزماری ممکنه به تقویت ریشه مو کمک کنه و در بلند مدت باعث رشد موهای جدید بشه. البته تأثیرش بستگی به شرایط فردی هر شخص داره و ممکنه برای همه نتیجه مشابهی نداشته باشه.

بانوی سادات💕 | کاربر قدیمی با اکانت جدید |