2777
2789
عنوان

موهای دخترم

129 بازدید | 3 پست

۶سالشه خیلی گره میخوره موهاش،تقریبا بلندم هست .شونه که میزنم نیم ساعت بعد خراب شده کلا،مجبورم همش ببافم .چی پیشنهاد میکنین

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین

از نرم‌کننده مناسب برای کودکان می‌تونه کمک کنه که شونه‌زدن راحت‌تر بشه. همچنین استفاده از شونه‌های دندانه‌گسترده یا شونه‌های مخصوص موی کودک خیلی مؤثره. می‌تونی از اسپری‌های نرم‌کننده بدون آبکشی هم استفاده کنی که به موها لطافت میده

بانوی سادات💕 | کاربر قدیمی با اکانت جدید |

من روغن Bitroyمیزنم،پونصدوشصت تومن ب سه ماه بنظرم برسه،بعداز هرحموم موهاش که آب چکه نکرد ولی دو نم،بزن،عالیه،بخری دعام میکنی،شیشه طلقی بیرنگ،روغن داخلش زردیانارنجی رنگ،داروخونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اسپری نرم کننده کودکانم گرفتم،اونطور که باید ترتیب اثر نداده فقط این،جور دیگشونگیر،چندنوع شیشه داره،دقیقا همینو بگیر،موهاش اگر زبر،باز میشه و خیلی نرم تر میشه