2777
2789
عنوان

بياييد بگم تو دانشگاه چي شد

| مشاهده متن کامل بحث + 670 بازدید | 39 پست
بچه ها من ی متن بزارم ترجمه کنید پروفایل عشقمه

تاپیک جدا بزن بهتر راهنمایی میکنن

پسرم عشقم زندگیم نمیدونی چقد از بودنت درکنارم خوشحالم همیشه باش   تیکرتولد ۲سالگی پسرمه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ي بار ك فهميدم اونه ديگ ج ندادم 🤦🏻‍♀️

از کال لیستت یه اسکرین بگیر پخش کن تو دانشگاه،به همه همه بگو که دهنمو سرویس کرده.

یا اینکه شمارشو بده به دخترا بگو این دنبال زید میگرده.

یا برو تو چشاش بگو یکبار دیگه زنگ زدی میفرسنت حراست یا کمیته

😈😇

من فک میکنم کار خاصی نمیتونی کنی متاسفانه این نوع مزاحمتا فراگیر شده. زمان گذشته نیست ک کار اون خانم یا اون اقا زشت باشه پس مجبوری از کنارش رد شی چون هرکاری کنی بالاخره پای خودت گیره .با اون خانم کات کن اگه هم تونستی تیکشو به موقعش بهش بنداز این اقا هم ی مدت محل نده اگه ول کن نبود دلیلتو بهش بگو حالا یا شما دنبال این نوع روابط نیستی یا ازش خوشت نمیاد یا کسی دیگه رو دوست داری و ....خلاصه حرفتو بزن

سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید