يه اقايي تو دانشگاه ارشد ميخونه و من كارشناسي ايشون منو تو مخوطه ديد و شماره خواست من گفتم اهل دوستي نيستم 😒 اين راه افتاد اومد سركلاس ، در خونه مون ، .. من بازم رو ندادم بهش😒ديروز فهميدم شماره منو از يكي از همكلاسي هاي دختر گرفته و اين همكلاسي من شديدا باهام لجه ... شما بوديد با اين همكلاسي و اين اقا چي كار ميكرديد؟ 😒 الان ايشون هر روز زنگ ميزنه
من ميخوام همه بفهمن اين همكلاسي من همچين كاري كرده 😒
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من فک میکنم کار خاصی نمیتونی کنی متاسفانه این نوع مزاحمتا فراگیر شده. زمان گذشته نیست ک کار اون خانم یا اون اقا زشت باشه پس مجبوری از کنارش رد شی چون هرکاری کنی بالاخره پای خودت گیره .با اون خانم کات کن اگه هم تونستی تیکشو به موقعش بهش بنداز این اقا هم ی مدت محل نده اگه ول کن نبود دلیلتو بهش بگو حالا یا شما دنبال این نوع روابط نیستی یا ازش خوشت نمیاد یا کسی دیگه رو دوست داری و ....خلاصه حرفتو بزن
سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادتسردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید