2777
2789

سلام وقت بخیر

برای دادخواست طلاق از طرف خانم، چه مراحلی رو باید طی کرد؟

بعد از ثبت نام در ثنا و دادخواست الکترونیک قضایی، باید خانم در خانه شوهر بمونه؟ اگر حس کنه امنیت نداره، چطور میتونه جلوی عدم تمکین رو بزنه؟

بعد از طلاق، نفقه خانم به عهده ی شوهر هست؟

ممنون میشم خدا خیرتون بده

توصیه ام به دوستان این هست، برای هر کس به اندازه لیاقتش، وقت بگذارید. انسانهای ارزشمندی که بخاطر اعتماد به نفس کم، خود را در اختیار انسانهای بی ارزش متکبر گذاشتند، در نهایت دل شکسته، صبر لبریز، ذهن آلوده و خاطره تلخ دریافت کردند. «تجربه شخصی»

با سلام بنده وکیل دادگستری هستم درخدمتم

سلام خوب هستید؟

ببخشید مزاحم میشم

اگر خانمی بره دادگاه و بگه به دلیل ضرب و شتم و بی محبتی همسر میخواد طلاق بگیره

بخاطر اون کتک زدن، دادگاه چه حکمی میده؟

قبلا بخاطر همین مورد رفته بوده دادگاه متاسفانه نامه پزشکی قانونی نگرفته ولی کل بدن کوفته و کبود و کلی زخم های دیگه

توصیه ام به دوستان این هست، برای هر کس به اندازه لیاقتش، وقت بگذارید. انسانهای ارزشمندی که بخاطر اعتماد به نفس کم، خود را در اختیار انسانهای بی ارزش متکبر گذاشتند، در نهایت دل شکسته، صبر لبریز، ذهن آلوده و خاطره تلخ دریافت کردند. «تجربه شخصی»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من با یه مشاور در ارتباطم که هم حقوق خونده هم مشاوره خانواده تو کارش خیلی خبره هست هم مشاوره حقوقی میده تو زمینه طلاق و مهریه و نفقه و....هم مشاوره خانواده اینم شمارش:

09199541937 خانوم تدینی

فقط برای رزرو وقت بهش پیام بده معمولا سرش شلوغه نمیتونه خارج وقت تلفن جواب بده

هم تلفنی مشاوره میده هم آنلاین با ویس و چت

هزینشم خیلی کم میگیره ۱۹۰ برا یکساعت مشاوره تلفنی خانواده میگیره ۳۰۰هم برا نیم ساعت مشاوره حقوقی دادخواست و لایحه و اینام تنظیم میکنه خیییییییلی خوبههههه

پیجشم خواستی بگو بدم

سلام خوب هستید؟ببخشید مزاحم میشماگر خانمی بره دادگاه و بگه به دلیل ضرب و شتم و بی محبتی همسر میخواد ...

باید گواهی پزشکی قانونی و صورتجلسه پلیس تهیه کنند و بعد به جرم ضرب و جرح عمدی شکایت کنن

دیه و زندان داره