2777
2789

از وقتی بچه ام ب دنیا اومده انگار بیشتر اونو درک میکنم .هرچند خیییییلی حرفا و رفتاری نادرست داشته ولی فکرشو ک میکنم روزی قراره خودم مادرشوهر بشم اگ پسرم بهم محبت کنه یا کارای دیگه برام کنه چرا باید عروسم بهش بربخوره درصورتی ک من۹ ماه استرس و بدبختی کشیدم زایمان کردم شب بیداری کشیدم حتی لقمه ی دهن خودمو میزارم دهن بچه هام ب جای این ک برا خودم خرید کنم اولویت اولم بچه هاس 

کم کمش ۲۵سال باید این بچه رو بزرگ کنم و از جونم براش مایه بزارم چرا باید خانم اونو از من بگیره یا من تو زندگی پسرم فتنه بندازم

من خودم عروس خوبی برا مادرشوهرم نبودم ولی بعضی عروسا رو ک اینجا میبینم وحشت میکنم واقعا 

خوبه بعضی وقتا خودمونو بزاریم جای مادرشوهر

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آفرین ، از خدا تشکر کن برای اینکه بهت چنین بینش زیبایی داده

سعی کن اگر هم بد کردی الان باهاش بهتر بشی

از قدیم گفتن تو خوبی کن و تو دجله بنداز 😄

خیلی ساده لوحانست اگر خیال کنیم بدی هامون به خودمون بر نمیگردن 😉

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot

منم بچه دارم.اونم دو تا.

ولی هنوز هم مادرشوهرم رو درک نمی کنم.

مگه آرزوی مادر نباید خوشبختی بچه اش باشه؟پس چطور می تونه همش دعوا و اختلاف بندازه تا جایی که بچه اش تا پای طلاق بره؟

چطوری می تونه از بچه اش پول بکنه؟

چطور وقتی که بچه اش چیزی بخره ،عوض خوشحالی،حال روحیش بد میشه ؟

چطوری می تونه حتی یه زنگ نزنه بهش ؟

صرف زاییدن آدم مادر نمیشه 

واقعا همینه

دختر وپسر نداره، هر دو زحمت زیادی دارند

اما چون وظایف مردها تو ایران بیشتره ومقایسه ها صورت میگیره، برای دق دلی ،،،خانواده شوهر را هم همراه شوهر مورد عنایت قرار میدن 

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

منم بچه دارم.اونم دو تا.ولی هنوز هم مادرشوهرم رو درک نمی کنم.مگه آرزوی مادر نباید خوشبختی بچه اش باش ...

آره گلم همه آدما ک فرشته نیستن من خودم کم درد نکشیدم از دستش 

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم

واقعا همینهدختر وپسر نداره، هر دو زحمت زیادی دارنداما چون وظایف مردها تو ایران بیشتره ومقایسه ها صور ...

درسته 😇

من خودم اگر ی روزی مادر شوهر بشم، عروسمو دوس دارم، براش کادو میخرم احترامش میزارم، تفریح میبرمش 

دعوتش میکنم 

کارایی که مادر شوهرم در حقم نکرد، من در حق عروسم میکنم.... 

اگر مادر شوهری خوب باشه، هیچوقت عروس، پسرشو ازش نمیگیره، همش بستگی به ذات مادر شوهر داره

وزن اولیه 97/400 تاریخ(1401/3/16)💫وزن دوم 95/300 تاریخ(1401/3/28)💫وزن سوم 93/350 تاریخ(1401/4/10)💫وزن چهارم 93 تاریخ (1401/4/27)💫وزن پنجم 90/700 تاریخ (1401/5/24)💫                         (با افتخار به هدف اولم رسیدم 😍😍😍😍خواستن توانستن است🤗پیش به سوی هدف دوم 85 کیلو) 💫 وزن ششم 89/400 تاریخ (1401/6/11)💫وزن هفتم 88/500 تاریخ (1401/6/30)💫وزن هشتم 87/650تاربخ (1401/7/15)💫وزن نهم86/900 تاریخ (1401/7/28)💫 اراده ام ضعیف شد و آنفولانزا هم گرفتم باعث شد کل آبان ماه رو رژیم نباشم 😪 از اول آذر قوی تر از قبل شروع کردم 😍 وزن دهم 86/300 تاریخ(1401/9/6)💫(با افتخار به هدف دومم رسیدم) وزن یازدهم 85 تاریخ(1401/9/18)💫

یا مادر شوهرت ادم خوبیه .یا جوگیر شدی عزیزم .

من اول زندگی این قدر با مادرشوهرم خوب بودم ک از مادرم بیشتر بهش رسیدگی می کردم خودشم میگه.وقتی توقع بیجا داشت و به حرف دختراش شد منم پا پس کشیدم 

من قبل بچه دارشدنمم مادرشو درک میکردم و خیلی جاها سعی میکردم کوتاه بیام.الانم خیلی درکش میکنم و بیشتر کاراش بامنه .ولی این درک باید متقابل باشه همونطور که عروس درک میکنه که طرف مادرشه بزرگش کرده باید رسیدگی بکنیم بهش،اونم باید عروسو درک کنه که دختر مردم با هزار امید و آرزو اومده خونه بخت.که مادرشوهر من کلا از نعمت درک محرومه

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین