2777
2789
عنوان

از وقتی بچه دار شدم دیگه از مادر شوهرم متنفر نیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 42 پست
واقعا همینهدختر وپسر نداره، هر دو زحمت زیادی دارنداما چون وظایف مردها تو ایران بیشتره ومقایسه ها صور ...

مطمئن باش خانواده ی شوهر بدن که بدشون رو میگن.

مگر اینکه عروس روانی باشه 

درسته که بعضی مادرشوهرها کمبود محبت گذشته شونو از این راه میخوان جبران کنن ولی بعضی عروس ها هم خیلی افراط میکنن، فک میکنن سند ازدواج سند مالکیت شوهرشونه و نباید دیگه به خواهر و مادرش محبت کنه یا براشون خرجی بکنه وگرنه زمین و زمانو بهم میریزن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قبل بچه دارشدنمم مادرشو درک میکردم و خیلی جاها سعی میکردم کوتاه بیام.الانم خیلی درکش میکنم و بیشت ...

اووو اگ بدونی من چقد بدبختی کشیدم بخدا ی مدت افسرده شده بودم بجه ی یکی دوساله مو سر این ک گفت بغلم کن کتک زدم الان همیشه عذاب وجدانشو دادم 

ولی الان ک فکرشو میکنم بعضی جاها باید کوتاه میومدم یا اون رفتارا رو نمیکردم

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم

مطمئن باش خانواده ی شوهر بدن که بدشون رو میگن.مگر اینکه عروس روانی باشه

یعنی فقط عروس روانی تعریف خانواده شوهر میکنه؟

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

درسته که بعضی مادرشوهرها کمبود محبت گذشته شونو از این راه میخوان جبران کنن ولی بعضی عروس ها هم خیلی ...

همینجا دیدم شوهره خواهر یا خواهرزاده شو محبت میکرد اینجا میگفتن خونش حلاله 

فکرشو ک میکنم زن داداش آینده ام اینجوری باشه دیونه میشم

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم

یا مادر شوهرت ادم خوبیه .یا جوگیر شدی عزیزم .من اول زندگی این قدر با مادرشوهرم خوب بودم ک از مادرم ب ...

نه بخدا ۶ تا عروس داره همه از دستش مینالن ولی بعضی جاها هم ما عروسا مقصیریم 

درسته که بعضی مادرشوهرها کمبود محبت گذشته شونو از این راه میخوان جبران کنن ولی بعضی عروس ها هم خیلی ...

شما شوهر خودت برا خواهر و مامانش خرج کنه یا اینکه محبت کنه، ناراحت نمیشی؟ 

مثلا شوهرت برا خواهرش لباس بخره ولی برا تو نخره، ناراحت نمیشی؟ 

وزن اولیه 97/400 تاریخ(1401/3/16)💫وزن دوم 95/300 تاریخ(1401/3/28)💫وزن سوم 93/350 تاریخ(1401/4/10)💫وزن چهارم 93 تاریخ (1401/4/27)💫وزن پنجم 90/700 تاریخ (1401/5/24)💫                         (با افتخار به هدف اولم رسیدم 😍😍😍😍خواستن توانستن است🤗پیش به سوی هدف دوم 85 کیلو) 💫 وزن ششم 89/400 تاریخ (1401/6/11)💫وزن هفتم 88/500 تاریخ (1401/6/30)💫وزن هشتم 87/650تاربخ (1401/7/15)💫وزن نهم86/900 تاریخ (1401/7/28)💫 اراده ام ضعیف شد و آنفولانزا هم گرفتم باعث شد کل آبان ماه رو رژیم نباشم 😪 از اول آذر قوی تر از قبل شروع کردم 😍 وزن دهم 86/300 تاریخ(1401/9/6)💫(با افتخار به هدف دومم رسیدم) وزن یازدهم 85 تاریخ(1401/9/18)💫
یعنی فقط عروس روانی تعریف خانواده شوهر میکنه؟

نه عزیزم 

میگم اکثر خانواده های شوهر آزارگرن

مگه اینکه عروس روانی باشه که بخواد خوبی خانواده ی شوهر رو نبینه و فقط دعوا راه بندازه.

درصد کمی از از خانواده شوهرها هم نرمالن،که خوش به حال عروسشون

من خودم اگر ی روزی مادر شوهر بشم، عروسمو دوس دارم، براش کادو میخرم احترامش میزارم، تفریح میبرمش دعوت ...

آفرین این  درسته 

یه عده که کلا مشکل دارن کاری با اونا ندارم

ولی اکثر خانما از محبت معقول همسر به مادرش ناراحت نمیشن 

از بچه ننه بودن شوهرشون شاکی اند

محبت اندازه داره شما حق نداری آویزون زندگی پسر و عروس باشی 

همون قدر که تو برای پسرت زحمت کشیدی مادرای دختردار هم برای دخترشون زحمت کشیدن که بعدش هم می‌پذیرند دختری که شوهر کرده دیگه باید به زندگی خودش رسیدگی کنه تو هم همینی فرقی نداره نباید از بچه خیلی انتظار داشت تا حدی که صدای عروس و داماد در بیاد

متاسفانه تو جامعه ما بچه ننه بودن رو با احترام به مادر اشتباه می‌گیرند 

پیر گشته دل ما، گرچه آغاز جوانیست  

همینجا دیدم شوهره خواهر یا خواهرزاده شو محبت میکرد اینجا میگفتن خونش حلاله فکرشو ک میکنم زن داداش آی ...

شما خوبه فکرش را می کنید

من همون زنداداش را دارم

الان خواهرهام میگن بیا دخترمون را بگیر ،اینقدر به عروس ایرانی بدبین شدم که میگم نه ، یک عروس خارجی میگیرم حداقل فحش هاشون حالیم نمیشه.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

شما خوبه فکرش را می کنیدمن همون زنداداش را دارمالان خواهرهام میگن بیا دخترمون را بگیر ،اینقدر به عرو ...

🤣🤣🤣🤣🤣

آفرین این درسته

وقتی مادر شوهر شدی، تولد عروست شد کادو بهش بده 

زتگ بزن دعوتش کن، محبتش کن 

باردار شد مواظبش باش، غذا بهش بده 

اگر عروست بد شد باهات یا پسرتو ازت گرفت، بیا تف کن تو صورتم 

اخه وقتی ی مادر شوهر هیچوقت عروسشو دوس نداره، چطور توقع داره پسرشو ازش نگیره 

عروس هم در عوض بی احترامی مادر شوهرش، پسرشو میگیره ازش تا دلش خنک باشه

وزن اولیه 97/400 تاریخ(1401/3/16)💫وزن دوم 95/300 تاریخ(1401/3/28)💫وزن سوم 93/350 تاریخ(1401/4/10)💫وزن چهارم 93 تاریخ (1401/4/27)💫وزن پنجم 90/700 تاریخ (1401/5/24)💫                         (با افتخار به هدف اولم رسیدم 😍😍😍😍خواستن توانستن است🤗پیش به سوی هدف دوم 85 کیلو) 💫 وزن ششم 89/400 تاریخ (1401/6/11)💫وزن هفتم 88/500 تاریخ (1401/6/30)💫وزن هشتم 87/650تاربخ (1401/7/15)💫وزن نهم86/900 تاریخ (1401/7/28)💫 اراده ام ضعیف شد و آنفولانزا هم گرفتم باعث شد کل آبان ماه رو رژیم نباشم 😪 از اول آذر قوی تر از قبل شروع کردم 😍 وزن دهم 86/300 تاریخ(1401/9/6)💫(با افتخار به هدف دومم رسیدم) وزن یازدهم 85 تاریخ(1401/9/18)💫
شما شوهر خودت برا خواهر و مامانش خرج کنه یا اینکه محبت کنه، ناراحت نمیشی؟ مثلا شوهرت برا خواهرش لباس ...

نه عزیزم ناراحت نمیشم چون قطعا اینطور نیست که همسرم برای من خرید نکنه و برای بقیه خرید کنه، برای هرکس زمان مخصوص خودش و به شیوه خودش محبت میکنه و من هیچوقت مقایسه نمیکنم که چرا در این زمان اینطور رفتار کرد. من خوشم بیاد یا نه اونا خواهر و برادرن و همدیگه رو دوست دارن همونطور که من خواهر و برادر و خانوادمو دوست دارم و بهشون محبت میکنم یا هدیه میدم

شاید خودم کاری براشون انجام ندم ولی شوهرم رو هم از این کار منع نمیکنم