2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدا شدنش بد نیست

اما بچه دار بودنش مشکله

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

خيلي مشكلات داره  من خودم با همچين موردي ازدواج كردم اگه يكبار ديگه دنيا ميومدم هرگز اين اشتباه رو نميكردم حالا نه اينكه فكر كنيد شوهرم آدم بديه نه!!! خيلي هم دوستش دارم همه زندگيمه اما خيلي سخته شرايطش 

اگه نظرتون مخالف با نظر منه لطفا منو ريپلاي نكنيد ميتونيد خودتون نظراتتون رو در پست هاي مستقل بگيد نه با ريپلاي كردن نظرات من😏

اشتباه محض .اگر بچه نداشت یه چیزی ولی با وجود بچه اصلا صلاح نیست .همین چند وقت پیش خانمی تاپیک زده بود که شوهرش بچه داشت از ازدواج قبلی واین خانم ازدواج ناموفق .همسرش نمیخواست دیگه بچه دار بشه و خانمش قهر کرده بود چون اون بیشتر براش حکم یه پرستار رو داره .

از کارهام دیدن کنیدdonyaienoghteha@

دلیل جدا شدنشو باید بدونم و اینکه بچش چقدر به مادرش وابسته هست

میتونه منو به عنوان مادر قبول کنه یا قراره اعصاب جفتمون خورد بشه

امام علي (ع): مردم، به دولتمردان خود شبيه ترند تا به پدرانشان.[تحف العقول، ص۲۰۸]❤وقتی که دلتنگی امیدت کم نشه خدا همون لحظه دلتنگ بندشه