2777
2789
بلاخره آشتی میکنید فعلا هم که میگی بچت کوچیکه اما اگه یکی دیگه بیاری دوتای تو باهمن دیگه شوهرت نمیتو ...

عاره دوتا باشن چون هم ودارن خیلی خوبه...انقدم از الان تهدیدمیکنه که...میگه من دیگه نمیخوام ...هرچند سرهمینم میگفت زورش نرسید.‌‌‌یعنی خداخواست که بیاد که بمونه...

دختر خوب من فكر نمي كنم ماجراي خانم اول خيانت باشه چون فكر نمي كنم ديگه شوهرتون رغبتي به ديدنش داشت و ميزاشت بچه پيش اون بمونه 

و دوما شما خودتون بچه دارين مسئول اون هستين فردا جدا بشين بچه شما رو هم هفته اي دو روز ميبره مثل مهمون و ميره با يكي ديگه ازدواج ميكنه و شما اين وسط ضرر كردين. روانشناسي تاكيد داره وقتي انسان از چيزي منع ميشه بيشتر بهش وابسته ميشه الان همسرتون رو بچه اولش حساس شده و هر چه قدر شما بخوايين كه رفت و آمد بچه كمتر باشه اون بيشتر تمايل داره كه باهاش وقت بگذرونه. پس شما كاملا بي توجه باشين خواست بچه رو بياره بگين برو بيار حتي پيشنهاد بدين كه بره بياره شما يك بچه پنج ساله رو براي يكي دو روز ميتونين حتما مديريت كنين بقول خودشون بعنوان مهمون بعد كم كم خودش حساسيتش كم ميشه و قدر دان شما خواهد بود نه طلبكار. هميشه تو زندگي همه ما انسان هايي هستند كه وجودشون خيلي قابل تحمل نيست حالا طرف حساب شما يك بچه هست جور ديگه اي به اين قضيه نگاه كن اين پسر بچه هميشه در ارتباط با زندگي شما هست و شما اينو با انتخاب همسرتون قبول كردين و سختي ها رو پشت سر گذاشتين حالا واقعا نمي خوايين كه پسر خودتون زير يك سقف با پدر و مادرش باشه اينو ميگم چون ميگين شوهرم مرد بدي نيست پس لطفا در آرامش دوباره فكر كنين و درست تصميم بگيرين. موفق باشين🌺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر خوب من فكر نمي كنم ماجراي خانم اول خيانت باشه چون فكر نمي كنم ديگه شوهرتون رغبتي به ديدنش داشت ...

ممنون از توجهتون...نمیدونم واقعا..‌‌امیدوارم هرچی خیره پیش بیاد