2777
2789
عنوان

حق با کیه بنظرتون

112 بازدید | 10 پست

آدمی که اومده عقد کرده ی عقد ساده محضری که بعنوان عروس نه ارایشگاه رفتم نه پول لباس ازش گرفتم نه طلا آورد حتی پول ناهار نداد، بعدشم بزور باید ازش پول میگرفتم وخیلی وقتا نمیداد تفریح نمیبرد کافه و رستوران و همه تعطیل، بعد ک سر خساستش قهر کردم بعد یکماه برگشته به مامانم گفته اصلا وظیفه من نبوده تو عقد پول بدم یا لباس بخرم و ما نامزدیم زنم که نیست! همینایی ک دادمم کاش نداده بودم.و گفته میاد هزینه خطبه عقدی ک عاقد گرفته و هرچی خورد خورد پول بهم داده رو از بانک واریزی هارو میگیره میاد حساب کتاب میکنه و باید پسش بدیم هدیه و اینارم پس میخواد واقعا چ برخوردی بکنیم؟ پولی ک بعنوان خرجی داده ب ده تومنم نمیرسه اما زورم میاد از رفتارش ک بخوام کوتا بیام و پسش بدم..خیلی گدان اعصابمو خورد میکنه. اینم بگم خیلی مال و طلا و پول داره اما دلش نمیاد خرج کنه فک نکنین نداره.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مقصر تویی دیگه . وقتی با هرچیزی راه اومدی ارزشت در همون حد و سطح نشون دادی که الان بیاد پول عاقدم حس ...

خانوادم گفتن تا باهاش راه بیاییم منم حرفی نداشتم اخه زیاد ادم ولخرجی نیستم اما خب توقع ی چیزاییو هرکسی داره دبگه

ولخرج بودن با اینکه ذره ای برای خودت ارزش قائل نشی فرق داره

اره درسته از اولش همینکارو کردیم ک الان برگشته اینارو میگه درضمن این ادم قبلانم زن داشته و از اونم پول محضرو گرفته تو عقد جدا شدن