2777
2789
عنوان

بنظرتون سوپرایزش کنم یا نه

87 بازدید | 16 پست

میخوام توی تاریخ ۱۴۰۴.۴.۴ تو یه کافه به کیک دو نفره بگیرم و یه کادو در حد دو تومن اینا و پیشنهادشو قبول کنم

یه ماه پیش حدودا گفته بهم حسم بهت بیشتر از دوست معمولیه اونموقع قبول نکردم ولی دلم میخواد الان قبول کنم 

بنظرتون چجوری بهش بگم این برنامه ریزیم خوبه ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا اون‌موقع دیره 

بعدم کادو براچی اخه بی مناسبت

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

چرا کادو ؟بنظرم اشتباهه محضه تهش دعوتش کن کافه ولی مراقب باش بعد اینکه گفتی بهمدیگه یه فرصت بدیم هوا ورش نداره

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
نه براچی باید کادو بگیری این کارا چیه به پسر مردم رو میدی پررو میشه فقط قبول کن خودش باید سورپرایزت ...

آخه اونم برام کادو خریده

اگه بخوام فقط قبول کنم خشک و خالی زشت نیس؟

چجوری بگم که قبول کردم ؟

خب اگه من پیشقدم نشم باید منتظر باشم تا اون بیاد جلو

خب بذار بیاد خودش دلش باهات باشه زمین و زمانو بهم میدوزه ،عزیزم اکثر  مردا از روزی که بفهمن دوستشون داری بخصوص اگه تو پیشقدم باشی و راحت بدستت بیارن دیگه خیالشون از داشتنت راحت میشه و بیخیال میشن تو رابطع

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....