بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
عالیهمن حدود ی سال میشه این چالشو با خودم شرو کردمهرچی بگم از خوبیاش کمه
چیشد ولی به نظرم حذف هیچی خوب تی
دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚
من تجربه اش و دلرم ۵ سال پیش با حذف قند و آرد سفید همراه رژیم و ورزش و مصرف روزانه دو فنجان چای سبز تونستم در یک ماه ۶ کیلو کم کنم و حدود ۴ سایز کاهش داشتم ولی متاسفانه استرس و فشار های روزمره شکمویی و شاید هم حماقت باعث شد رژیمم و ترک کنم🥲
انشا: به نام خدا. آینه. از آینه پرسیدم نام نجات دهنده ام را و پاسخش این بود >پول< و از این تعجب کردم که چقدر هم فکر من است... درخواست دوستی قبول نمیکنم. اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم💕
من حذفیدم ولی نه به طور کامللل چون ی موقع حالم بد میشه چای نبات میخورم و نمیشه گفت که کاملااا حذف کردم قبلا کامللل حذف کردم و یک سال نخوردم،،متاسفانه تنها چیزی که برام باقی گذاشت سرگیجه و تاری دید بود،
از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....
بله...پسرموکه از شیر گرفتم خیلی چاق شدم سه ماه هم باشگاه رفتم هم حذف قند مصنوعی...چهار کیلو کم کردم...الانم دخترمو شیر میدم حساسیت داره دکتر گفته هر چی از شیر درست شده نخورم ..خب شامل شیرینی جات و...میشه...خیلی کم کردم حس سبکی دارم.اینو بدون کم کردن وزن هشتاد درصدش تغذیه ست بقیه ش ورزش