2777
2789
عنوان

اگه موقع ازدواجتون بفهمید که

477 بازدید | 49 پست

بچه واقعی پدرمادرتون نیستید

و درواقع شما رو به عنوان جنین اهدایی گرفتن ولی با جون و دل بزرگ کردن چه احساسی بهتون دست میده؟

(من این روزام خیلی آشفته هست لطفا بحث و به حاشیه نبرید)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی مطمینم کلی گریه میکنم و حس بد میاد سراغم ولی در آخر همه چی من همیشه معتقدم باید میشده و کاری از دستم بر نمیاد و میپذیرم بعد همه غصه ها فکر ها و گریه هام همیشه آدم پذیرفتنم

همین که دل بزرگ داشتن خودش خوبه!

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

احساس خیلی خوب. هرکی منو بزرگ کرد همون پدرمادرمه. تازه ازشون هم تشکرمیکنم چون نشون دادن لیاقت فرزند و فرزندپروری و تربیت و خانواده سالم رو دارن 

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

دختر گل جنین اهدایی ک چیزی نیست اصلا لازم نیست بهش فکر کنی 

چون مادرت تو رو باردار بوده 

تک تک سلول ها و اعضایی ک ب وجود اومده از بدن مادرت بوده 

تو رو بزرگ کرده 

ب نظرم تو دختر حقیقی اونایی

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

بنظرم هیچ فرقی نمیکنه

چه بسیار آدمهایی که با پدر مادر خونی شون هزار پشت غریبه و بیگانه اند ...

مهم عشق و علاقه هست

اگر مورد محبت و علاقه شون بودید هزاران بار بیشتر دوسشون داشته باشید چون اونها آدمهای بزرگی بودند