2777
2789
عنوان

حالا دیدین فحش داد همتون

403 بازدید | 17 پست

بعد من یک چیزی نوشتم یه عده خانم عاقل مثلا زرنگ اومدن حمایت کردن ازش 

گفتم اخلاقت درست کن بشین زندگی کن .....

لطفا وقتی توی تایپیک به کسی چیزی میگن 

شما خودتون نخود اون آش نکنید گارد نگیرید 

کی با شماها بود آخه؟ 

تایپیک شادونکی 

ریپلای نزنید چون نه میخونم نه جواب میدم...🤑☺️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیشده عزیزم

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

یکی مختصر و مفید بگه چی شده 

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

حرف شما که غلط اندر غلطه ایشون یه فرزند پسر دادن توی سن حساس همسرشون پسر و آزار میده مگه زن تنهاس که ...

اون بچه اون اذیت نمیکنه 

به خدا که کرده 

خانم های سایت گفتن‌عکس بده کمکت کنن چرا عکس نمیدی به فحش انداخت

ریپلای نزنید چون نه میخونم نه جواب میدم...🤑☺️

بله اخلاقتون رو درست کنید روزی سه‌بار خودتون و بچه‌تون کتک بخورید ولی🩷

آفرین کتک بخورید هیچی نگین اگر دفاع کنید شما یه سلیطه بی آبرو هستید 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

تاپیک شادونکی چیه همه رو بهم ریخته 😂

ببخشید ایشون کدوم شهر هستن 

الان بیمارستان کدوم شهره ؟

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.