2777
2789
عنوان

شرکت نفیس

202 بازدید | 25 پست

سلام خوب هستید همگی؟ یه سوال داشتم من دو روز پیش یکی از نماینده هاش باهام تماس تصویری گرفت بعد الان بهم گفتن که باید کد ملی و آدرس دقیق بفرستی و تو ۲۴ ساعت چند تا محصول گفتن باید بخری حتما که به بقیه نشون بدی .به نظرتون چجوریه؟ قابل اعتماده؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونم گوش نمیدی تا مث بقیه سرت ب سنگ نخوره

ولی نفیس ،شرکت بیز،لدورا و... فقط تلاش میکنن همون زیرمجموعشون کالاهاشونو بخرن و اصلا مهم نیس شما ک اینو میخری بفروشیش با نفروشیش

همین ک شما ازشون آشغالاشونو ب اجبار باید بخری براشون کافیه

بعد از ی مدت میبینی اگه پولی ک داده بودی بابت این اشغالا پس انداز کرده بودی الان کلی پول داشتی

بگذریم از اینکه هی میخواد اعصاب داشته باشی استوری کنی ،بازاریاب باشی،توهین بشنوی، ساعت ها چت کنی و مشاوره بدی

اخرسر هم بمونن رو دست خودت

همسایه ما ماشینشو فروخت بس ک مغزشو شست و شو داده بودن الان هر چ چای و کرم و اشغاله تو خونه‌ش مونده خودشون استفاده میکنن،،و پیااااده بدون ماشین راه میره همیشه میگه چ اشتباهی کردم

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
میدونم گوش نمیدی تا مث بقیه سرت ب سنگ نخورهولی نفیس ،شرکت بیز،لدورا و... فقط تلاش میکنن همون زیرمجمو ...

در ادامه بگم زن دایی خودمم رفت تو همین کار با شرکت لدورا اشغال

قسم میخورم اونقدر داییم روزی ۵ تمن ۱۰ تمن میداد بهش برای خرید کالاها اخرم هیچی دستشو نگرفت اومد بیرون

اونقدر هم مصمم بود و تلاش میکرد...

کاش همون پولا رو جمع کرده بود الان کلی طلا داشت!!

پس اگه گوش میدی کار نکن

میدونم گوش نمیدی تا مث بقیه سرت ب سنگ نخورهولی نفیس ،شرکت بیز،لدورا و... فقط تلاش میکنن همون زیرمجمو ...

ن بابا چرا لجبازی کنم برم تو چاه آخه من الان دستم کامل خالیه گفتم حداقل پول کتاب هام برای کنکور و دانشگاه میشه اگه اینجوریه که عمرا برم

ن بابا چرا لجبازی کنم برم تو چاه آخه من الان دستم کامل خالیه گفتم حداقل پول کتاب هام برای کنکور و دا ...

مطمئن باش رفتی پول اونا ک درنمیاد هیچی باید از خورد و خوراکتم بزنی ی چی هم بذاری روش اشغالایی بخری ک هیشکی ازت نمیخره

اگه معتبر بود نیاز ب بازاریابی و شرکت هرمی نبود

مث سینره،سروینا،الیوکس،مای، و.... این همه خریدار داشتن بدون اینکه بازاریابی کنن!

مطمئن باش رفتی پول اونا ک درنمیاد هیچی باید از خورد و خوراکتم بزنی ی چی هم بذاری روش اشغالایی بخری ک ...

اتفاقا من پرسیدم که تو بازار هم هست یا نه گفتن که نه چون ما تولید کننده هستیم گفتیم که با سود خیلی کمتر بفروشیم به بقیه اینجوری مشتری زیاد میشه تو هم یه سودی میکنی. تا اینجا خوب بود ولی همین که گفت باید ۳ ۴ میلیون خرید بزنی دیگه پشیمونم کرد

اتفاقا من پرسیدم که تو بازار هم هست یا نه گفتن که نه چون ما تولید کننده هستیم گفتیم که با سود خیلی ک ...

همین ک تو بازار نیست یعنی مشکل دارن

هیشکی اینا رو گردن نمیگیره

همین ک تو بازار نیست یعنی مشکل دارنهیشکی اینا رو گردن نمیگیره

اره بعد خودم بعد کلی بدبختی جوش های صورتم رو از بین بردم چرا باید محصولی که نمیشناسم بزنم به صورتم !تازه گفتم که دارم خودم فوم شست شو از دکتر گرفتم گفتن نه باید این تو خونه باشه که تبلیغ کنی

ن بابا چرا لجبازی کنم برم تو چاه آخه من الان دستم کامل خالیه گفتم حداقل پول کتاب هام برای کنکور و دا ...

کل وقتتو میگیره ک عمرا بتونی درسم بخونی بدرد نمیخوره همون پولو بزار یه حرفه یاد بگیر بیشتر بنفعته