2777
2789

شما بگو‌ یک‌سوم خونه میخام😅😅

اگر بنام کرد که هیچ

اگر نه شما ۴۰۰  تا مهریه اتم‌باشه بهت هیچی  نمیرسه

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسرا خیلی آدم حسابی و متعهد بودن از این به بعد با این قانون هم سقف تعهدشون بی نهایت میشه بی خاصیتا

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
نه خبری نیست تا حالا هم نبوده اون بحث مطالبه اش هست همون بالای ۱۱۰ هم میشه با تمکین مالیش گرفت با عد ...

این ک اره ولی زندانی نداره دیگع 

دوستت دارم دخترم💕دوستان کاربری دست دونفره لطفا قضاوت نکنید
شما بگو‌ یک‌سوم خونه میخام😅😅اگر بنام کرد که هیچاگر نه شما ۴۰۰ تا مهریه اتم‌باشه بهت هیچی نمیرسه

بعضیا چ راحت مهریشون میگیرن... 

پسرا خیلی آدم حسابی و متعهد بودن از این به بعد با این قانون هم سقف تعهدشون بی نهایت میشه بی خاصیتا

اره

ازدواج همش به ضرر زن

دقیقا

مزخرف ترین‌قسمت‌زندگی اونم‌تو‌ایران

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

از دستور کار مجلس خارج شده همون قانون سابق پاربرجاست. سالای قبلم همینجوری بود یه مدت حرفش میشد بعد بیخیالش میشدن. مملکت همینجوریشم تایلنده مهریه رم بردارن که هیچی. ولی الان اوضاع فرق داره داره مشکلات امنیتی برا کشور پیش میاره نمیتونن با نصف جامعه درگیر بشن برا همین چاره ای ندارن جز تصویب.

کلا مهریه برا این تو ایران هست الان تا ایران تایلند نشه

از دستور کار مجلس خارج شده همون قانون سابق پاربرجاست. سالای قبلم همینجوری بود یه مدت حرفش میشد بعد ب ...

مطمئن عزیزم 

مهریه برداشته نمیشه سقف ش 14تاست واگرنه بقیش ک ب جاست 

مطمئن عزیزم مهریه برداشته نمیشه سقف ش 14تاست واگرنه بقیش ک ب جاست

مهریه رو که بر نمیدارن ولی دیگه کسی مهریه قبول نمیکنه. الان بین 5 تا 14 تا سکه است تازه اگه پسره کم سن و سال باشه. امثال ماها که اصلا قبول نمیکنیم فقط حق طلاق میدیم

مطمئن عزیزم مهریه برداشته نمیشه سقف ش 14تاست واگرنه بقیش ک ب جاست

اصلا جملات منو خوندی که میگی مهریه رو برنمیدارن. مملکت همین الانشم تایلنده بعد مهریه رو بردارن. معلومه که بر نمیدارن ولی سقفشو مجبورن تصویب کنن.

الان دیگه کسی مهریه قبول نمیکنه مگر یه تخته اش کم باشه