2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شد

538 بازدید | 55 پست

بچه ها من عقدم و الانم پریودم خیلی عصبی و کلافم 

شوهرمم چن روزه خیلی کم پیشمه و یه هفتس اصلا پیشم نیومده و خیلی کم صحبت کردیم هر بارم من بهش زنگ زدم یا گفته دارم میرم باشگاه یا گفته دارم میرم سرکار یا خلاصه گفته سرش شلوغه و در حد پنج دقیقه صحبت بوده بعدش قطع کرده 

امشب من عصبی شدم بهش گفتم واقعا نمیدونم بخاطر چیت موندم تو زندگیت 

من منظورم اخلاق این چند وقتش بود اما چون دستش این مدت خالی بود و حتی زیاد بیرونم نتونستیم بریم بخاطر همین موضوع اون به خودش گرفت و فکر کرد منظور من از لحاظ مادی و این چیزاس و خیلییی ری اکشن نشون داد و حتی قهر کرد گفت تو منو خورد کردی هرچقدرم توضیح دادم که منظورمو بد فهمیدی انگار نه انگار 

اولین بار بود همچین واکنشی نشون میداد و واقعا عذاب وجدان گرفتم 

بنظرتون حرف من بد بوده یا اصلا من مقصرم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین دختر، پریود هستی هیچی نمیفهمی هیچی هم حس نمیکنی درست و حسابی طور. صبح شد مث آدم زنگ میزنی کمی عشوه میای، مرد زنِ غرغرو میخواد چیکار؟ قشنگ عشوه میای میگی عزیزم کاش پیشم بودی، دستای گرم و مردونت رو میزاشتی رو شکمم ماساژش میدادی تا دردام بهتر شن. اینجوری لوندی میکنی نه اینکه چرا نیستی چرا نمیای و زهرمار. ببخشا کمی عصبی ام الان چون گشنمه😂

تویی که داری امضامو میخونی ،برای رسیدن هر دوتامون به حاجت هامون دعا کن💞

چیکار کنم از دلش در بیارم هرچی قسم خوردم توضیح دادم هی میگفت باشه پنج دقیقه بعد پیام میداد خاک تو سر ...

باید کم کم خودتونو کنترل کنید که موقع دعوا و هستگی و اینا یه اشتباهش خوبیاشو از یادتون نبره

بعد عقدمون همسرم دوهفته نیومد خونمون حتی زنگ هم خیلی کم بهم می‌زدیم ، تو ازدواج صبوری و ایثار. 

ایثار هم یعنی ازخودگذشتگی یعنی حق باتوعه اما از خودت می‌گذری بدون منت  اگه منت بزاری دیگه ایثار نیست 

ببین دختر، پریود هستی هیچی نمیفهمی هیچی هم حس نمیکنی درست و حسابی طور. صبح شد مث آدم زنگ میزنی کمی ع ...

چقد شما ماشاالله بلد و لوندی 🥹❤️ولی تف تو شانسم بقیه پریود میشن براشون باکس پریودی میخرن من باید نازم بکشم 😂