2777
2789
عنوان

ميوه ممنوعه

| مشاهده متن کامل بحث + 965 بازدید | 98 پست
ابن سینا اول منطق گرا و عقل گرا بود. بعد از اینمه سه روز با شیخ ابوسعید ابی الخیر دیدار داشت کسی نم ...

این منطق گرا و شهود گرا بودن برمیگرده به فعالیت های نیمکره های مغز ابن سینا چون توی خیلی از علوم فعالیت داشته هر دو نیمکره مغزش فعال بوده اما ما خیلی کم داریم آدم هایی که هر دو نیمکره مغزشون تو جامعه امروزی فعال باشه کار زیادی میطلبه این فعالیت که من خودم به شخصه تو این زمینه خیلی تنبلم انگار عادت کردم 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

اینو چند ماه پیش از هوش مصنوعی پرسیدم 🔹️آیا خداوند قبل از آفرینش انسان ،از نافرمانی شیطان به خدا ...

بله. شیطان نشون میده که میشه از عرش یه شبه به فرش اومد. شیطان پیش از این هم مغرور بود. زمزمه هایی شنیده میشد در عالم قدسیان که یه نفر میخواد از درگاه الهی رانده بشه و این قبل از قضیه انسان بود چون شیطان که نام قبلیش عزازیل بود به معنای عزیز خدا و دارای مقام بالایی بود موجودات بهشتی میان پیشش و میگن برا ما دعا کن که ما اون موجود رانده شده نباشیم شیطان هم میگه برید من براتون دعا میکنم و برا خودش نمیترسه و نمیگه خدا هممون رو هدایت کنه. وقتی پیامبر به معراج میره منبر سوخته شیطان رو میبینه. مقام شیطان خیلی بالا بوده و سجده ه ااااای فوق طولانی داشته. به خدا هم موقعی که به انسان سجده نمیکنه میگه عوضش عبادتها و سجده هایی برات میکنم که کسی نظیرش رو نتونه. در واقع شیطان هم آزمایش شد اما رد شد. شیطان و دسته ای که داشت قبلا خلیفه خدا رو زمین بودن و به آسمان و زمین رفت و آمد داشت

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حکمتش رو خدا میدونه. اما خب گفت بهت پیامبر درونی میدم. همون وجدان. فرشته محافظ میدم. خواب و رویاکه ...

وای یکی از دلایلی که همیشه بابتش از خدا شکر گذاری میکنم همینه که میتونم مدام با خودم حرف بزنم انگار یه نفر درون من نشسته و به حرفام گوش میده البته خب این به قول شما پیامبر درونی من خیلی وقتا از اون ور بوم میفته یه روزایی سفت و سخت یه روزایی بیخیال و آروم شاید پیامبر بقیه متفاوت باشه 

جالب بود برام 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

این منطق گرا و شهود گرا بودن برمیگرده به فعالیت های نیمکره های مغز ابن سینا چون توی خیلی از علوم فعا ...

بله اونا که خاص بودن

چقد جالب 😍 پیامبر درونی چه تعبیر جالبی از وجدان

بله در احادیث به وجدان پیامبر درونی هم گفته شده

وای یکی از دلایلی که همیشه بابتش از خدا شکر گذاری میکنم همینه که میتونم مدام با خودم حرف بزنم انگار ...

برا ما ها هم همینه😄

بله اونا که خاص بودن

جامعه بعدی ما جامعه شهودی خواهند شد چون دیگه به لطف کامپوتر و اینترنت ما دیگه نیاز نداریم ریاضیات خوبی داشته باشیم یا سریعتر باشیم جامعه بعدی به آدم هایی احتیاج داره که کارهایی بلد باشن که کامپیوتر و ...نتونن انجام بدن و اون شهود هست و استعاره و شوخ طبعی جامعه بعدی قشنگتر میشه

جامعه بعدی ما جامعه شهودی خواهند شد چون دیگه به لطف کامپوتر و اینترنت ما دیگه نیاز نداریم ریاضیات خو ...

تو بهشتم همه در خدمت انسانن خدا گفته تکیه میزنن میوه میخورن و نوشیدنی... دیگه این دنیا تا الان که فازش این بود پدرمون در اومد تا یه لیسانس و گواهی نامه بگیریم🤧

جامعه بعدی ما جامعه شهودی خواهند شد چون دیگه به لطف کامپوتر و اینترنت ما دیگه نیاز نداریم ریاضیات خو ...

یعنی میگین یادگیری این علوم زیاد بدربخور نیست دیگه زیاد مثل علوم ریاضی ؟

شهود ، استعاره ، شوخ طبعی 

میشه در مورد شهود بگین

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
تو بهشتم همه در خدمت انسانن خدا گفته تکیه میزنن میوه میخورن و نوشیدنی... دیگه این دنیا تا الان که فا ...

خب بهشتی که همش راحتی باشه همه چی فراهم باشه دیگه چالشی نداره که عیار آدما معلوم بشه من اصلا اعتقادی به بهشتی که میگن نهر روان و ...ندارم بهشت یه چیز درونی یه صلح با خودمون و همه جهان پیرامونمون حتی جهنم هم از نظر من قیر دآغ و اینا نیست جهنم یه جایی هست که خودمون میفتیم به جون خودمون تفاوت چیزی که باید می‌شدیم و چیزی که هستیم احمال کاری هامون تصمیمات نادرستمون همه میاد سراغمون بعد ذره ذره خودمون رو نابود میکنیم  

یعنی میگین یادگیری این علوم زیاد بدربخور نیست دیگه زیاد مثل علوم ریاضی ؟ شهود ، استعاره ، شوخ طبعی م ...

بله عزیزم زمانی این علوم مثل ریاضی کاربرد داشت که جامعه نیاز به آدم های متخصص در این امور داشت تا بتونه مسائل رو حل کنه امروزه کامپیوترها خیلی بهتر و سریعتر و با خطای کمتری این مسائل رو حل میکنن امرو ما نیاز به خلاقیت داریم نیاز به چیزهایی که دنیا رو میان ربات ها جای بهتری برای زندگی کنه نیاز به تخیل داریم به شوخی و خنده .نه خنده های فیک اینستا نه منظورم شوخ طبعی هست که مسائل رو خیلی سخت نکنیم برای هم 

به همدلی نیاز داریم به شاعرانگی به اینکه اجازه بدیم اون چیزی که درونمونه جونه بزنه

بنظرم اون اهل دل اشتباه گفته، چون به تصریح قران، خدا آدم رو از نزدیک شدن به اون درخت منع می‌کنه ولی ...

هیچ وقت آدم رو نمیبخشم باعث شد ما بیفتیم اینجا

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚