2777
2789
عنوان

ميوه ممنوعه

| مشاهده متن کامل بحث + 965 بازدید | 98 پست
راجع به آنیما و آنیموس شنیدی انرژی های مردانه و زنانه انگار زمانیکه انرژی زنانه جهان گم شد جنگ و غار ...

بله در مورد آنیما و آنیموس خوندم. اما خب آدمیزاد قتل رو از همون اول شروع کرده. فرزند آدم و حوا... از همه ما به دور باشه و خدا هدایتمون کنه

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست
اینا همش برمیگرده به حکمت خدا تا حالا با خودت فکر کردی چرا خدا همون روز که شیطان سرپیچی کرد حساب ...

شیطان گفت عوض عبادت هام رو بده و بذار تا آخر رو زمین باشم. خدا هم گفت برو تو از مهلت داده شدگانی. شیطان هم گفت همه رو از راهت خارج میکنم. خدا هم گفت برو. تنها کسی به حرفت گوش میده که من رو فراموش کنه. در واقع خودش گول شیطان رو میخوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله در مورد آنیما و آنیموس خوندم. اما خب آدمیزاد قتل رو از همون اول شروع کرده. فرزند آدم و حوا... از ...

من حس میکنم میخواستن با این داستان به نیروهای شر و خوبی درونمون اشاره کنن یعنی در عین حال ما هم میتونیم مطیع و آروم باشیم هم سرکش و غیر قابل پیش‌بینی انگار یه جورایی داشتن مقابله این دو تا خصلت درونی رو توضیح میدادن 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

من حس میکنم میخواستن با این داستان به نیروهای شر و خوبی درونمون اشاره کنن یعنی در عین حال ما هم میتو ...

من حالا به فلسفه اشراق علاقه دارم. اینکه شهود باطنی اولویت داره به عقل گرایی. پای استدلالیان چوبین بود/پای چوبین سخت بی تمکین بود. کل اعمال نیتها

خدا میگه به نیتت اول نگاه میکنم به دل و قلبت

دنیا رو خیلی جدی گرفتیم که به خاطر یه عمر محدود این همه دغل و کلک میزنیم. خدا تو قرآن میگه دنیا بازیچه بود... 

خیلی جالب بود این مطلب هم خیانت چرا ؟ خیانت جن سی ؟

زمانیکور نیروهای زنانه کم شدن یا نادیده گرفته شدن نیروهای مردانه بیشتر نمایان شد انگار میخواستن با دادن این نیرو به مرد راحت تر ازش بهره کشی کنن جامعه به نیروی کار نیاز داشت تا چرخ اقتصاد بچرخه پس به مردها امتیازاتی دادن اونا هم باور کردن قدرت مطلق جهانن پس تاختن و تاختن از اون دوران خیلی گذشته اما دی ان ای ما همه اون حوادث و تجربه ها رو با خودش داره هنوز هنوز جامعه مرد برتربینی داریم که مرد حق تنوع طلبی داره خیلی ها با این امیال میجنگن خیلی ها هم هنوز این مسائل رو حق مسلم خودشون میدونن

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

من حالا به فلسفه اشراق علاقه دارم. اینکه شهود باطنی اولویت داره به عقل گرایی. پای استدلالیان چوبین ب ...

من بین شهود و منطق گیر کردم گاهی اینوری گاهی اونوری

زمانیکور نیروهای زنانه کم شدن یا نادیده گرفته شدن نیروهای مردانه بیشتر نمایان شد انگار میخواستن با د ...

😍 چقد جواباتون دلنشینه

ممنون از وقتی که گذاشتی 

ممنون بابت تاپیک خوبت 

چقد جالب و ناراحت کننده اس بعضی مسائل 

قدرت دست کیه می‌تونه براحتی خواسته هاشو اجرایی و پیاده کمه همون که حس میکنه باید  امتیاز بده و ...

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
بچه ها نظرتون در مورد تناسخ چیه؟ قرآن رد می‌کنه ولی هستند کسانی که راجع به زندگی گذشته شون صحبت کردن ...

من قبولش دارم چون ما با جهان یگانه ایم یعنی هر چیزی در جهان هست درون ماست پس ممکنه گاهی به جای انسان عضو دیگه ای از طبیعت باشیم یا انسان دیگه ای باشیم 

😍 چقد جواباتون دلنشینهممنون از وقتی که گذاشتی ممنون بابت تاپیک خوبت چقد جالب و ناراحت کننده اس بعضی ...

مرسی از شما که حضور داشتید 

تاریخ پر از آدم هایی هست که برای پیشبرد مقاصدشان جهان رو دستخوش تغییر کردن چه انسان های زیادی که بخاطر هدف های بقیه پله شدن و چه زندگی هایی که تباه شد بخاطر هدف های یکی دیگه

خب بازم حکمت شو نگفتی

حکمتش رو خدا میدونه. اما خب گفت بهت پیامبر درونی میدم. همون وجدان. فرشته محافظ میدم. خواب  و رویاکه داخلش خیلی حقیقت ها رو بهت الهام کنم. در نهایت گفت همه آزمایش میشین. شاید شیطان وسیله آزمایش شد

حکمتش رو خدا میدونه. اما خب گفت بهت پیامبر درونی میدم. همون وجدان. فرشته محافظ میدم. خواب و رویاکه ...

اینو چند ماه پیش از هوش مصنوعی پرسیدم 

🔹️آیا خداوند قبل از آفرینش  انسان ،از نافرمانی شیطان  به خدا و وسوسه ها  و گمراهی انسان آگاه بود ؟
با وجود این آگاهی خداوند ،چرا  دست به این خلقت زد و چیزی رو  تغییر نداد ؟

این موضوع به علم پیشین خداوند و حکمت الهی مربوط می‌شود. در ادامه به این مسئله می‌پردازیم:

---

۱. علم پیشین خداوند:
خداوند به عنوان خالق جهان، از همه چیز آگاه است. او از ابتدا می‌دانست که شیطان (ابلیس) از دستور سجده به آدم (ع) سرپیچی خواهد کرد و انسان‌ها را گمراه خواهد کرد. این علم خداوند به معنای اجبار شیطان یا انسان‌ها به انجام کارهایشان نیست، بلکه به معنای آگاهی کامل خداوند از تمام وقایع گذشته، حال و آینده است.

- آیه قرآن:  
  *«إِنَّ اللَّهَ بِکُلِّ شَیْءٍ عَلِیمٌ»*  
  (سوره عنکبوت، آیه ۶۲)  
  ترجمه: «همانا خداوند به همه چیز داناست.»

---
۲. اختیار و آزادی انتخاب:
خداوند به موجودات دارای عقل و اختیار (مانند انسان‌ها و جن‌ها) آزادی انتخاب داده است. شیطان نیز با اختیار خود تصمیم گرفت که از دستور خداوند سرپیچی کند. خداوند این آزادی را به او داده بود، اما این به معنای تأیید اعمال او نبود.

- آیه قرآن:  
  *«إِنَّا هَدَیْنَاهُ السَّبِیلَ إِمَّا شَاکِرًا وَإِمَّا کَفُورًا»*  
  (سوره انسان، آیه ۳)  
  ترجمه: «ما راه را به او نشان دادیم، خواه شاکر باشد (و سپاسگزار) یا ناسپاس.»

---

۳. حکمت الهی:
خداوند با علم بی‌پایان خود، از نافرمانی شیطان آگاه بود، اما این اتفاق را به عنوان بخشی از برنامه‌ی بزرگ‌تر خود برای آزمون و رشد انسان‌ها قرار داد. این آزمون‌ها به انسان‌ها فرصت می‌دهد تا با اختیار خود، راه درست را انتخاب کنند و به تقرب به خداوند برسند.

- آیه قرآن:  
  *«الَّذِی خَلَقَ الْمَوْتَ وَالْحَیَاةَ لِیَبْلُوَکُمْ أَیُّکُمْ أَحْسَنُ عَمَلًا»*  
  (سوره ملک، آیه ۲)  
  ترجمه: «همان کسی که مرگ و زندگی را آفرید تا شما را بیازماید که کدام‌یک از شما نیکوکارترید.»

---

۴. هدف از آزمون‌ها:
وجود شیطان و وسوسه‌های او به انسان‌ها کمک می‌کند تا:
- ایمان خود را تقویت کنند.
- اختیار و اراده‌ی خود را محک بزنند.
- به رشد معنوی برسند.
- تفاوت بین خوب و بد را درک کنند.

اگر شیطان و وسوسه‌های او نبودند، انسان‌ها نمی‌توانستند به طور واقعی بین خوب و بد انتخاب کنند و ایمان آن‌ها معنای واقعی خود را از دست می‌داد.

---

۵. نتیجه‌گیری:
خداوند با علم بی‌پایان خود می‌دانست که شیطان نافرمانی خواهد کرد، اما این را به عنوان بخشی از برنامه‌ی بزرگ‌تر خود برای آزمون و رشد انسان‌ها قرار داد. این آزمون‌ها به انسان‌ها فرصت می‌دهد تا با اختیار و اراده‌ی خود، راه درست را انتخاب کنند و به تقرب به خداوند برسند. این موضوع نشان‌دهنده‌ی حکمت و عدالت خداوند است.

- آیه قرآن:  
  *«وَعَسَى أَنْ تَکْرَهُوا شَیْئًا وَهُوَ خَیْرٌ لَکُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَیْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَکُمْ وَاللَّهُ یَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ»*  
  (سوره بقره، آیه ۲۱۶)  
  ترجمه: «و چه بسا چیزی را ناخوشایند بدانید، در حالی که خیر شما در آن است؛ و چه بسا چیزی را دوست داشته باشید، در حالی که شر شما در آن است. و خداوند می‌داند، در حالی که شما نمی‌دانید.»

---

پس می‌توان گفت که خداوند با علم کامل خود، این برنامه را برای آینده‌ی بشریت تنظیم کرده است تا انسان‌ها در مسیر زندگی، با اختیار و اراده‌ی خود، راه درست را انتخاب کنند و به کمال برسند. 🌟

من بین شهود و منطق گیر کردم گاهی اینوری گاهی اونوری

ابن سینا اول منطق گرا و عقل گرا بود. بعد از اینمه سه روز با شیخ ابوسعید ابی الخیر دیدار داشت  کسی نمیدونه چی گذشت اما در اواخر شهود باطنی رو اعتقاد پیدا کرد

حکمتش رو خدا میدونه. اما خب گفت بهت پیامبر درونی میدم. همون وجدان. فرشته محافظ میدم. خواب و رویاکه ...

چقد جالب 😍 پیامبر درونی چه تعبیر جالبی از وجدان

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم