2777
2789
بستگي به بلوغ دارهوقتي دختر يا پسر بلوغ جسمي و فكري ميشن مشكلي نيست

کاش بلوغ جسمی نبود

چون بیشترین ضرر از اون طرف هست

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ربطی به سن ندارن. ربطی به فهم و شعور دختر و شرایط پسر داره. مگه اینایی که سن بالا ازدواج کردند همه عالیه؟ 

من دختر ۱۶ ساله سراغ دارم ازدواج کرد و الان زندگیش عالیه. داره درسش رو میخونه 

همکارم ۱۲ سالگی ازدواج کرد. الان فوق لیسانسه و معلمه و بسیار راضیه از زندگیش

و هزاران مورد دیگه. پس قاطعانه انتخاب بعضی دیگه رو تحقیر نکنیم

تا زمانی که فکرش بچگانه باشه و فکر رویایی از عشق داشته باشه و فکر چیزای دیگه رو نکنه سن فکر نمیکنم.. ...

یاد ژن برتر افتادم

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

ربطی به سن ندارن. ربطی به فهم و شعور دختر و شرایط پسر داره. مگه اینایی که سن بالا ازدواج کردند همه ع ...

بله، هیچ انسانی مشابه یکی دیگه نیست که بشه یک فرمول را برای همه پیدا کرد

اشتباه گفتیتنهایی فقط برازنده ی خداست

شراکت برای جاهایی که قوت قلب هم باشیم خوبه

ولی وقتی از حد میگذره و تو هر کاری دخالت زیاد بشه واقعا سخته.

از تعهد ومحدودیت های ازدواج بدم میاد.

اینکه برای هر کار کوچیکی باید از یک نفر اجازه بگیری،از اینکه به اختیار خودت نتونی چیزی را ببخشی یا به کسی چیزی هدیه کنی، از اینکه بعدازدواج دیگه از خودت نیستی وفقط باید قربانی باشی،

مرتب مبگن حق شوهرت را ضایع کردی یا حق فرزندت را .

پس بعد ازدواج خودت میمیری .دیگه زنی، مادری، مادربزرگی، مادر شوهری، مادرزنی،زندایی هستی زنعمو هستی، ولی وقتی دختری تا سالها اختیار داری

کاش بلوغ جسمی نبودچون بیشترین ضرر از اون طرف هست

عزيزم از بالا و كلان نگاه كن

از منظر خدا نگاه كني خيلي هم زيبا و بجاست بلوغ جسمي منتها خودمون ساختارها رو خراب كرديم

مثالي ميزنم

ماهيت طبيعي و از منظر عقلاني رشد سينه دختر چقدر زيبا و قشنگ و بجا و قابل تامل هست اما ما چه ميكنيم ؟

غير مستقيم و ناخواسته يادش ميديم قوز كنه شرمنده باشه پنهانش كنه ارزوي مرگ كنه و ،،،،،

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

عزيزم از بالا و كلان نگاه كناز منظر خدا نگاه كني خيلي هم زيبا و بجاست بلوغ جسمي منتها خودمون ساختاره ...

درسته، از بالا که نگاه میکنم میبینم ژن برتر تو دنیا وجود داشته،

همه به یک اندازه نمیتونند از برکات دنیا استفاده کنند.

مثلا یک شخص که تو کشورهای جهان سومی به دنیا میاد یا توی یک خانواده آشفته، شانسش برای خوشبختی خیلی پایین تر هست.

کاش اختیار فرزندآوری دیگه دست خودمون نبود ،تا اینقدر بچه بدبخت به دنیا نیان یا سقط نشن، وقتی که شرایط هموار نیست

چه اصراری بر ازدواج هست کودک همسر شدن ربطی به پسر خوب بد نداره محتوای سنه یعنی هر ادمی که زیر ۱۸ ب ...

به نظرم یه چیزایی شنیدی و با کلماتی که اصلا نمیدونی معنیش چیه داری بازی می کنی

پدوفیل یه مشکل روحیه 

تو خودت تو ۱۷ سالگی یا کمتر دوست پسر داری

چطور میتونی بگی کسی که تو این سن ازدواج می کنه یا کرده پدوفیل یا هر کلمه ی قلنبه ایه که معنیش رو هم نمیدونی؟

ععزیز دانشگاهت چی درست تحصیل کار صرفا ی مادر خانه دار با کلی بچع میخاستی باشیالبته من توهین نمیکنن ...

عزیزم بعد از ازدواج با دوتا بچه تو یه دانشگاه خوب لیسانس حقوقم رو گرفتم با کمک همسر عزیز تر از جانم

الحمدلله کار خوب هم دارم درآمد خوبی هم دارم

شکر خدا بچه های عالی دارم که تو سمپاد تحصیل کردن و دانشگاه خوب و رشته ی خوب درس خوندن و میخونن

درسته، از بالا که نگاه میکنم میبینم ژن برتر تو دنیا وجود داشته،همه به یک اندازه نمیتونند از برکات دن ...

قربونت برم

اين يه مبحث ديگه هست اگه خواسي تاپيك بزن منو صدا كن بحث كنيم

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

واقعا هدف چیه

هر کسی هدف خودشو داره

باید دید تا چه حد اون اهداف انسان رو رشد میده

کسی که برای ازدواج انتخابش کردی آیا خودش برای رشد قدمی برداشته یا نه

آیا فقط می‌خوای ازدواج کنی چون بقیه ازدواج کردن؟ 

یا کمبودهای خونه ی پدری رو جبران کنی؟

یا نه دنبال کسی هستی که درکت کنه همراهت بشه حالت رو بفهمه و...... 

عزیزم بعد از ازدواج با دوتا بچه تو یه دانشگاه خوب لیسانس حقوقم رو گرفتم با کمک همسر عزیز تر از جانما ...

ما ترجیح میدیم بدون اون همه دغدغه تحصیل کنیم و با ی مرد هم لول خودمون اشنا بشیم .