2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولش انتخاب غلط و عجولانه ستدوم همین افکاری که جدیدا تو ذهن خانوما انداختن که اگه فلان کار و فلان چی ...

خب من میخوام جواب تورو بدم امدن اینستا شاید بدیهایی داش ولی بنظرم خوبی هاییم داشت ی مشت محکم بود ب دهن جامعه مرد سالار و ب زن ها دید داد و نسبت ب حقوق خودشون اگاهشون کرد .ددما گفتی انتخاب غلط وعجولانه بنظر تو کسی ک از مدرسه تازه اومده بیرون و درنیومده تو دنیایی بزرگتر عقلش کجا باید برسه ک انتخابش عجولانه نباشه ومنطقی من الان طرز فکرم با ۲۴ سالگیم کاملا متفاوته درضمن ادما کلا عوض میشن وازدواج ی شانسه و ی قمار حتی اوناییم ک همه جیو میسنجن در ادامه ممکنه جدا شن

خب استثنا هس ولی کلا پدر مادرای ما اعتقادداشتن بچه خودش روزی میاره و بچه میاوردن عصای روز پیری کوری ...

فکر کن مادرم دهه پنجاهی  اعتقادش این بوده حالا هم بدنس خوش فرم هم نسبت به هم سن سالاش جون تره

فکر کن مادرم دهه پنجاهی اعتقادش این بوده حالا هم بدنس خوش فرم هم نسبت به هم سن سالاش جون تره

بدن خوب و بد ی قسمتش ب زایمان ربط داره کل بدن ما دخترا هورمونه و این مواد غذایی و ورزشه نکردته هم هس

خب من میخوام جواب تورو بدم امدن اینستا شاید بدیهایی داش ولی بنظرم خوبی هاییم داشت ی مشت محکم بود ب د ...

با مشت آهنین نمیشه زندگی کرد

تا زمانی که به ازدواج دید جنگ و گرو کشی داشته باشی حتی اگر مرد خوب هم کنارت باشه باز هم حس خوشبختی نمی کنی

بدن خوب و بد ی قسمتش ب زایمان ربط داره کل بدن ما دخترا هورمونه و این مواد غذایی و ورزشه نکردته هم هس

بلهه درسته من دختر خالم، ۲۸ سالشه شکمش داغونه سه تا بچع داره بچه بزرگش ده سالشع

نمونه بارز کودک همسرع یعنی

بلهه درسته من دختر خالم، ۲۸ سالشه شکمش داغونه سه تا بچع داره بچه بزرگش ده سالشعنمونه بارز کودک همسرع ...

باید دید تفکر خودش چیه؟ 

من وقتی 28 سالم بود 4 تا بچه آورده بودم

وحس خوشبخت ترین زن عالم رو داشتم

چون بچه رو مزاحم نمیدیدم

ولی من یه پسر 22 ساله دارم که از هر جهت مرد خوبیه برای زندگیباید دید پسرها تو چه خانواده ای بار اومد ...

چه اصراری بر ازدواج  هست کودک همسر شدن ربطی به پسر خوب بد نداره محتوای  سنه یعنی هر ادمی که زیر ۱۸ باشه و همسرشم میشه پدوفیل

باید دید تفکر خودش چیه؟ من وقتی 28 سالم بود 4 تا بچه آورده بودموحس خوشبخت ترین زن عالم رو داشتمچون ب ...

ععزیز  دانشگاهت چی درست تحصیل کار 

صرفا ی مادر خانه دار با کلی بچع میخاستی باشی

البته من توهین  نمیکنن محترمم ولی خب