2777
2789
عنوان

امشب دوباره حمله پانیک بهم دست داد

327 بازدید | 33 پست

واقعا خیلی افتضاح بود...سردرد شدید و یهو کل بدنم بی حس شد انگار داشتم میمردم..تپش قلب گرفته بودم و لرز شدید

چقدر مامان طفلیمو ترسوندم😭😭

الانم اومده تو اتاقم بالاسرم خوابش برده همش میترسه بره تو تخت خودش

بعد فوت بابام اینجوری شدم از بس جیغ کشیدم و گریه شب سوم فوت بابام اولین بار این حالتی شدم.

بعد چندین بار حمله رفتم دکتر بالای ۹ ماهه حمله بهم دست نداد با قرص فلوکستین که خورده بودم

نمیدونم جرا یهو دوباره اومد سراغم

چقدر ادم ضعیفه هر لحظه فقط دعام این بود چیزیم نشه مامانم و داداشمو آرزوهامو ناموقع رها کنم😭😭😭

لطفا برام دعا کنید خانوما دیگ این حمله لعنتی سراغم نیاد خیلی ازش میترسم ..‌وقتی سراغم میاد فک میکنم هر لحظه میمیرم و کل بدنم از ترس یخ میزنه

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه وقت کردی یه ازمایش خون هم بده من فقر اهن داشتم و یه سری علائم شبیه پنیک داشتم دکتر گفت شاید عوار ...

آزمایش دادم عزیزم

کم خونی ندارم

فلوکستین که خوردم یواش یواش حالم بهتر شد

به نظرت پانیک نیست؟

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
من تپش شدید احساس خفگی تنگی نفس سیاهی میدید چشمام انگار اکسیژن کم‌ آورده بودم فقط خودمو رسوندم به با ...

فقط یه بار ابنجوری شدی؟

عزیزم نگران نباش ،فقط اون لحظه با خودت تکرار کن هیچی نمیشه چون اینا همه ش روانی هست

خیلی بده خیییلی

هر چیم میگم بدنم از ترس میلرزه🥲😭

آزمایش دادم عزیزمکم خونی ندارمفلوکستین که خوردم یواش یواش حالم بهتر شدبه نظرت پانیک نیست؟

اخه پنیک میگن حالت مرگ و خفگی بهت درس میده و حس میکنی میمیری 

اگه با روانپزشک مشورت نکردی حتما ویزیت شو و سرخود دارو نخور

مشکلت اینجاس که میترسی و ترس حالتو تشدید میکنه

اون لحظه فقط با خودت بگو که گذراس و این حال میگذره

قرار نیس چیزی بشه ....

نفس عمیق بکش 

مچ دستتو اب سرد بریز

برو تو تراس نفس عمیق بکش

شبا قبل خواب مدیتیشن کن

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!