2777
2789

هیچ جوره نمیتونم به بقیه ثابت کنم که بی گناهم 

تهمت خیلی بده ، خیلی تلخه ، سعی میکنم بهش فکر نکنم اما نمیتونم ، روزو شبم شده گریه .

یکی به ناحق آبرومو برد 

وقتی با ادمایی که تهمت اون فردو شنیدن برخورد میکنم ومیبینم رفتارشون باهام عوض شده ، اتیش میگیرم ولی از ترس آبروم بازم نمیتونم چیزی بگم و توضیحی بدم  

میتونم برم تک تک ادمایی که پیششون ابروی منو میبره پیداکنم؟معلومه که نه

برای همین واگذارش کردم به خدا و امام رضا که امشب تولدشه  چون خیلی دلم شکست 

ی چیزی بگین من آروم شم 💔

من الآن هیچ پناهی جز خدا ندارم  

💔🥺 

خواهشا برای حفظ آبروم نفری یک صلوات بفرستید و یه حمد تلاوت کنین هر کس این کارو کرد لطفاً لایک کنه که منم براش متقابلاً این کارو بکنم  

شک نکن تقاص پس میدن 

الهی خدا این دلشکستگیت رو به بهترین نحو ممکن جبران کنه طوری که دیگه تلخی های امروزت یادت نیاد 

دیشب به محاسبه ی دارایی‌ام از اندوه‌ها مشغول بودم و باید بگویم این مقدار نمی‌تواند ناشی از سال‌های بزرگسالی و عقلانیت باشد، احتمالا من از گهواره مشغول جمع آوری اندوه بوده‌ام."

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به حق ضامن اهو انشاالله ابروت حفظ شه عزیزم

خوندم

چیزی ک میخواستم قبول نشدم ولی راضیم به رضای خدا💚تمام زندگیم فدای امام حسین💚میشه برای قبولی من در رشته موردعلاقم دعا کنین💚اگه دعا کردین بهم بگین بعد کنکورم براتون جبران میکنم💚

نگران نباش عزیزم

منم تو شرایط شما بودم ولی خود امام رضا پناهم داد💛

و اون آدمایی که بهم تهمت زدن به مرور زمان پشیمون و اومدن حلالیت خواستن....

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

نگران نباش عزیزممنم تو شرایط شما بودم ولی خود امام رضا پناهم داد💛و اون آدمایی که بهم تهمت زدن به مر ...

حالم خیلی بده 

آرامش از شب و روزم گرفته شده 

خدا ، خودش معجزه کنه این وضعیت اوکی بشه.