2777
2789

دیشب پاگشای برادرشوهرم بود. بعد اینا اومدن کادو گرفتن براشون...بعد سرویس قابلمه گرفتن 

و قاشق چنگال. 

بعد موقعی ک رفتن کادو بدن جاریم هش گفتن روز دختر هم برات کادو گرفتیم. بعد کادو دادن بهش و اومدن سمت من به منم قاشق چنگال دادن.

بعدا ک رفتم خونه...مادرشوهرم زنگ زد گفت ببخشید نمیدونستم روز دختر بوده روزت مبارک و فلان. ولی من بعدش نتیجه گرفتم اینا رفتن کادو بگیرن برای جاریم...گفتن برای فلانی هم بگیریم ناراحت نشه. 

کاش نگرفته بودن اصلا...محبت زوری به چ درد میخوره.

احساس کردم جاریم الویت داره براشون...

داشته باشه

تاج طلا رو سرش دیدی که رو سر تو نذاشتن؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبه برات گرفتن

مادرشوهر من تو روم همه کار واسه جاریم و بچش می‌کرد من و بچم اصلا حساب نمی‌آورد ..

الان ۳ ساله قط ارتباط ام آرامش دنیا رو دارم .

برای سلامتی خانوادم و شادی روح برادرم لطفا صلوات بفرست 🖤منم برات دعا میکنم خدا آمین گوی آرزوهات باشه ..
داشته باشهتاج طلا رو سرش دیدی که رو سر تو نذاشتن؟

اخه بخداوندی خدا اصن کادو نمیخواستم...بخاطر نیتی ک پشت کادو دادن بود ناراحت شدم.

اخه تو اگ میخوای ب مناسبت روز دختر کادو بدی چکار داری همزمان با جاریم بدی...چکار داری تو جمع بدی حقه باز 

من ک دائم پیشتون بودم...

چرا نبايد فرق بزارن؟

حتي والدين خود ادمم گاهي فوق ميزارن

بعد شما توقع دارين مساوات باشه؟🥸

من فكر نكني نفسك از جاي گرم بلند ميشه ها

ولي برام اين موضوع حل شده است

دوتا هوو نيستيم ك مرد به عدالت رفتار كنه.

دوتا ادم، از دو خانواده جدا و اخلاق و منش جدا هستيم

زن دوتا ادم متفاوت!!

طبيعي قرار نيست همه مارو بخوان!

💕

کلا دوس داری از توش ی چیزی دربیاری محبت کردن بهت هدیه دادن تازه زنگ زدن معذرت خواهی هم کردن والا این ...

من میگم محبت باید قلبی باشه...همین...اصن توقع  کادو نداشتم.

اگر جاریتون تازه وارد خوانواده شده بدونید که چون تازه عروسه دارن کمی بهش محبت میکنن من خودم مخالف تبعیض هستم اما چون خودم عروس اخری و کوچکترین هستم مثلا منطقی نیست با کسی که ۱۸ سال پیش ازدواج کرده یکجور مراسم ها رو اجرا کنن چون همه چیز فرق کرده و متاسفانه متوجه این بودم که بقیه این احساس رو داشتن که بین ما فرق گذاشته شده. من خودم واقعا برام اهمیت نداره که فرق بزارن یا نزارن و اصلا حساسیت ندارم.

خوب بوده شما حساسی مادر شوهر منو ببینی چی میگی 

بی نهایت دوستت دارم عشق خنگولم .....😘خدایا شکرت چون تو بهترین یار و رفیقم بودی 😘آرزوهامو هم میسپارم به خودت که همیشه پناهم بودی بازم باش خودت میدونی چقدر بهت نیاز دارم ♥️