2777
2789
عنوان

سرپرستی گربه

87 بازدید | 12 پست

دوستان یه گربه ای  تو حیاط اپارتمانمون بود که ۷ تا بچه دنیا اورد متاسفانه یه از خدا بی خبری به این مادر سم داد وکشتش 

ما  این بچه هارو آوردیم خونمون و الان ۴۵ روزشونه 

۵ تا از این فرشته ها واگذار شدن و فقط دوتا موندن که خیلی بهم وابسته هستن 

اگه کسی سابقه نگهداری داره و دائم میتونه تو خونه خودش نگهداری کنه بگه 

خیلی بامزه هستن خودم ۶ تا گربه دارم شرایطش ندارم این دوتارو هم نگهدارم

چقدر اطلاعاتتون شبیه ی گربه هست 

من میخاستمش

تهران منطقه ۹ هستید؟ 

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیر عزیزم فردیس هستیم

آها 

داخل دیوار نزارید و به فرد مطمئن بدید 

چون بعضی ها نمیگن 

میبرن برای حیوانات وحشی و این هارو تله میکنن 

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

من یدونه دارم ؛ ۲۵ روزه هست؛ مامان گربه رو همسایه گرفته ؛ برده یه جای دور؛ نمیدونسته بچه داره😮‍💨

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
آها داخل دیوار نزارید و به فرد مطمئن بدید چون بعضی ها نمیگن میبرن برای حیوانات وحشی و این هارو تله م ...

اره میدونم به خاطر همینم گفتم اینجا هم تاپیک بزارم شاید ادم مناسب پیدا بشه

من یدونه دارم ؛ ۲۵ روزه هست؛ مامان گربه رو همسایه گرفته ؛ برده یه جای دور؛ نمیدونسته بچه داره😮‍💨

خدا نسل این آدمارو از بین ببره بگو چیکار به گربه داری اخه 

خداشماروهم خیر بده که مراقب بچشی

خدا نسل این آدمارو از بین ببره بگو چیکار به گربه داری اخه خداشماروهم خیر بده که مراقب بچشی

ما ی مامان گربه هست بهش غذا می‌دادیم 

این باردار شد بچه هاش تو حیاط هستن

دیگه مجبور شدیم اونارو هم نگه داریم انقدر گوگولیه

شوهرش هم میاد گاهی نگاه میکنه

جالب اینجاست این مامان گربه ی دوست هم داشت

اونم باردار شده به فکر اینه بجه هاشو بیاره تو حیاط ما 😁🤦‍♀️

خدا نسل این آدمارو از بین ببره بگو چیکار به گربه داری اخه خداشماروهم خیر بده که مراقب بچشی

آره؛ همینو بگو؛ چون میترسیدن؛ گرفتن بردن طفلی رو؛ 

دوتا بودن؛ یکیش مرد؛ اون یکی خوبه خدا رو شکر. 

دامپزشکی بردم و شیر خشک مخصوص با شیشه براش گرفتم؛ 

اینقد نازه خدا میدونه؛ عاشقششششم 🤩😘😘

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
ما ی مامان گربه هست بهش غذا می‌دادیم این باردار شد بچه هاش تو حیاط هستندیگه مجبور شدیم اونارو هم نگه ...

ای جانم 🤩🥰

ای جانم 🤩🥰

😄😄

ای جانممممم خداخیرتون بده 💕💕🥰

ممنونم😁