2777
2789
عنوان

دلم خیلی برای مامانم میسوزه مگه چه گناهی کرده🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 18 پست
مامانت اشتباه میکنه به خودش نمیرسه وقتی شوهرش داره ،شما دلت براش نسوزه خودش پدرتونو بدعادت کرده

بابام توی خانواده ای بزرگ شده که ارزش زن رو کم میدونن،مامانمم خانواده ای ک ارزش زن رو بالا میدونن 

الان این خیلی مامانمو اذیت میکنه،میخواست جدا بشه ها ولی نتونست چون داداشم کوچیکه و گریه میکرد مامان تورو خدا نرو 

حالم از مادربزرگ و عمه هام به خاطر دخالتاشون بهم میخوره،زمانی که مامان منو مسخره میکردن،موهاشو،تیپشو و بابام برای اونا خرج میکرد

در سرزمین ما دختران رهبر متولد میشوند❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابام توی خانواده ای بزرگ شده که ارزش زن رو کم میدونن،مامانمم خانواده ای ک ارزش زن رو بالا میدونن ال ...

من یه دوست دارم مثل مادرشما افتادجایی که زن رو میکوبیدن واقعاً خودش روساخت ومستقل بود فقط به فکر اهداف خودش بود بهشونم رسید الان خانواده شوهرش میپرستنش ،مادرت باید خودشو بالا نگه میداشت هیچ وقت دلتون برای مرد ماعت وقتی داره نسوزه ،اگر خوب میبود وقدرشناس پدرتون باید حداقل طلاهاشو جبران میکرد با مادرشوهر و.... هم رسمی برخورد کنه مگه اعصابشو از سرراه آورده