2777
2789

از ۱۸ سالگی توی جامعه کار کردم

۲۱ سالم بود ازدواج کردم

شوهرم معتاد شد

خانوادش چه بلاهایی سرم که نیاوردن

طلاق گرفتم

دوباره رفتم سرکار

حتی هزار تومن هم کسی بهم نداد

همیشه کار کردم زحمت کشیدم

توی سرما و گرما کار کردم

شکست های عشقی خوردم که به جرات میگم هر کسی جای من بود دووم نمیاورد

اونم نه یکبار

اوووووووه ده بار

فقر و تنهایی

احساس بی ارزشی

صدها بار سکه یه پول شدم

یه حقارت هایی کشیدم که از زن بودن خودم بیزارم

چندین بار پام به میز محاکمه باز شد

و در نهایت تبرعه شدم ولی هر کسی جای من بود تا صبح نمیکشید

مامانمو که همه وجودم بود جلو چشمام تموم کرد ...

من برای چی زنده ام ؟

چرا نمیمیرم ؟...

مامانم کجایی ؟ حالت خوبه ؟ جسمت زیر اون همه خاک خوابیده بمیرم من برات مامان روحت کجاست ؟ مامان روح اصلاً وجود داره ؟ چرا ازت هیچ خبری نیست ؟ مامان یادته همش میگفتی به فکر آخرتمون باشیم من همش میگفتم ای بابا از کجا معلوم وجود داشته باشه ؟ تو میگفتی اصل کار اون دنیاست حالا که فرشته ها تو رو به زور از ما گرفتن حالا کجایی ؟ چرا هیچ نام و نشانی ازت نیست ؟ مامان اندازه تمام جهان دلم برات تنگه 💔❤️‍🩹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه آدما فکر میکنن خودشون از اون یکی بدبخت ترن درحالی که همه به یه اندازه درد میکشن تو مسائل دیگه. الان یکم به ذهنت استراحت بده سعی کن قبول کنی که بنابر این بوده اینجوری باشی

یکی سر پا موند و رسید:)

دخترخوب همه ما داریم با انواع واقسام مشکلات دست وپنجه نرم میکنیم شبایی رو تحمل کردیم که فکر میکردیم امشب شب آخره وطلوع خورشید فردارو نمیبینیم ولی بازم زنده ایم،عزیزم هرکسی یه جوری داره تحمل میکنه دیگه

بیا بغلم تو خیلی باارزشی دختر

چبزی ازم نمونده

مامانم کجایی ؟ حالت خوبه ؟ جسمت زیر اون همه خاک خوابیده بمیرم من برات مامان روحت کجاست ؟ مامان روح اصلاً وجود داره ؟ چرا ازت هیچ خبری نیست ؟ مامان یادته همش میگفتی به فکر آخرتمون باشیم من همش میگفتم ای بابا از کجا معلوم وجود داشته باشه ؟ تو میگفتی اصل کار اون دنیاست حالا که فرشته ها تو رو به زور از ما گرفتن حالا کجایی ؟ چرا هیچ نام و نشانی ازت نیست ؟ مامان اندازه تمام جهان دلم برات تنگه 💔❤️‍🩹

نمیگم چیزایی که پشت سر گذاشتی راحت بوده ولی نگو چرا زنده ای بدنت داره برات زحمت میکشه ششات ، قلبت هر ثانیه میتپه تا بدنت زنده بمونه قوی باش میدونم سخته ولی تو از پسش بر میای💪

بیا تایپیک شغل من و استعفام راهنماییم کن

پس چرا عنوانشو زدی استعفا ندین پشیمون شدم