2777
2789
عنوان

کیا به چهرشون کمتر می خوره

281 بازدید | 57 پست

رفتم کافی نت حکم کارگزینی و پرینت بگیرم

بعد عکس حکم و فرستادم طرف گفت این عکس چیه؟

گفتم حکم

گفت حکم رشد؟ (نمی دونم چیه)😂

بعد پرسید از کجا گرفتی؟

گفتم مای مدیو

بعد گفت رمزش و داری؟

گفتم نه با شماره تلفنه 

(من فرهنگی ام و ورودم با شماره تلفنه

اما دانش اموزا برای ورود به رمز و کد ملی نیاز دادن)

همیشه فکر می کردم که به من دو سه سال کمتر می خوره

نه پنج شش سال🚶‍♀️

برای شماهم پیش اومده؟

چند ساله بودین فکر کردن چند سالتونه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نوزده سالمه همه فکر می کنن بیست و هفت

اونم با تعارف میگن

آرهاباکی هستم دانشجوی روانشناسی. طرفدار کتابا، گربه ها، لازانیا و قرمه سبزی. همه درخواستای دوستی رو قبول می کنم. هرکی فکر می کنه سگ بهتر از گربه است لطفا از تاپیکای من بره بیرون🙏🏻 الباقی دعا کنین شوهر گیر من بیاد. پیشاپیش با تشکر♥ قابل توجه افرادی که آی کیو پایینی دارن این امضا طنزه. اسکلم مگه شوهر بخوام آخه. ول کنین دیگه. بچه ها اولا من دانشجوی روانشناسیم نه روانشناس. دوما اینجا اتاق مشاوره نیست. هرچی میشه نیاین بگین مگه تو روانشناس نیستی. نخیر من فعلا سال دومم. اینجا هم مجبور نیستم اخلاق حرفه ای رعایت کنم چون شما بیمار من نیستی. من یه کاربر عادیم همین. 

من ۱۰سال سنم کمتر میخوره

همه میگن

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

اره به منم خیلی کمتر میخوره 

چندبارم اینجا عکس گذاشتم گفتن میخوره ۱۸ سالم باشه 

۲۵ سالمه 

من پناهم🥕۲۵ سالمه .نویسنده ، نوازنده و دوبلورم🎼🎹🎙️زندگیِ من بدون ورزش و هنر معنی نداره🎨🏊🤸زبان فرانسوی پنجره ای به سمت هنر و زیبایی برام باز کرد📚✨موهامو از رویاهای ان شرلی قرض گرفتم چون دنیا با موهای آتیشی، شاعرانه‌تره🥕

من ۱۶ سالم که بود رفتیم برای ابجیم ثبت نام انجام بدیم فکر کردن برای من اومدیم

میخواستن کلاس شیشم ثبت نامم کنن😶😂

همین الانم کسی باورش نمیشه دانشجوام

هر وقت دلت گرفت مهم نیست کجایی یا کیا نزدیکتن... فقط هرکاری لازمه انجام بده تا آروم بشی... خجالتم نکش... فردا قرار نیست بقیه دردای مدفون شده تو قلبتو برات حمل کنن🫂💙

26هستم همه میگن نهایت19و 20 

رفتم برای سونو گرافی بخاطر. پریود نشدن نامزدمم باهام بود 

ی زنه کنارمون پرسید شما واسه چی اومدی گفتم سونوگرافی دیگ گفت واسه کی گفتم خودم گفت خوووودددتتت؟ جوری بلند گفت همه نگامون کرد انگاری واسش عجیب بود فکرمیکرد احتمالا حاملم😂

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه