2777
2789
عنوان

دعا کنید بچم خوب شه دارم دق میکنم

488 بازدید | 32 پست

مریضی پوستی ایکتیوز داره چند روز دیگه یک ماهش میشه دارم میمیرم تو این یک ماه هر روز حموم بردم هر روز مرطوب کنندهزدم اما همشششش قرمزه همش پوسته میندازه دیگه دارم میمیررررم چررررااااا من خداااااا چراااااا 

خیلی بده بعد نه ماه حاملگی زایمان کنی بعد هزارتا سختی بعد بچت مریض باشه و بگن معلوم نیس خپب شه یا ن من دیگه تحمل ندارم تو رو خداااا دعااااا کنید تو روووو خداااا دعا کنین دارم میمیرم 

ببین اکثر بچه ها بعد بدنیا اومدن اگزما یا بیماری پوستی میگیرن پسر منم گونش همش دونه میزد ولی ب ۵ماه برس خوب میشن

پماد بهت دادن؟زیادیم نشور شاید واسه اینه خوب نمیشه

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه خاهر منم پوستش ب دنیا اومد پوستش خیلی خراب بود جوش های وشمحشتناک قرمز و پوست ریزی.  بعد اصن دکتر هم نبردن فقط خاهرم پماد چشم مالید خوب شد الان صاف و یکدسته

تو دلی نازم  قشنگ ترین