تو رو خدا از ته دلت دعا کن انشالله داداش کوچیکم خیلی خیلی درسخون شه و حتما بره مدرسه و غایب نشه و انشالله برادرم عصبی و افسرده و دل مرده نباشه و دوستای خوبی پیدا کنه😭🙏.
تو رو خدا دعا کن دفترچه ازمون استخدامی آموزش و پرورش تا ۶ ماه دیگه اصلا نیاد و ثبت نامی آموزش و پرورش برا هفت ماه دیگ باشه و ازمون استخدامی آموزش و پرورش ۸ ماه دیگ برگزار شه انشالله و اصلا زودترش آزمون استخدامی آموزش و پرورش نباشه و دفترچه و ثبت نامی و برگزاری آزمون نباشه😭🥹😞😞
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
لطفا و تو رو خدا دعا کن انشالله من و مادرم و خاله هام و مادربزرگم و خواهرم و داداشام و بچهای خاله هام خیلی آبرو دار و خوشبخت و شاد و سالم و خوش شانس و پولدار و آرامش دار و زیرک و باهوش و خوش اقبال و زیبا و آسایش دار و آزاد و امنیت دار شیم انشالله و خدا عمر خیلی طولانی به من و خاله هام و مادربزرگم و خواهرم و مادرم و داداشام و بچهای خاله هام بده 😭🙏و انشالله من و عزیزانم تو هیچ زمینه ای محتاج هیشکی نشیم انشالله🙏😭🙏.
مهربون لطفا و تورو خدا به اسم کاربریم دعا کن انشالله همین روزا برم ارتوسرجری و جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم خیلی خوشگل و بی عیب و نقص شم و انشالله دو تا فکم رو هم قرار بگیره و ۶ ماهه ارتوسرجری کنم و بعد شش ماه برا جراحی فک آماده شم و اصلا اذیت نشم و خیلی خوشگل شم و مشکل تنفسی و بلع غذام و جویدن غذام خوب شه کامل با جراحی فک و انشالله شبها با دهن باز نخوابم انشالله🙏🥹و پول ارتوسرجری و جراحیم کامل خدا واسم برسونه و محتاج هیشکی نشم انشالله 😭 🙏😭 تو رو خدا دعا کن حتما امسال ارتوسرجری و جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی از نتیجه از همه لحاظ راضی باشم.🥹🙏😭
گلم لطفا و خواهشاً دعا کن انشالله پدرم همین امشب شغل ثابت گیرش بیاد و بره کار کنه و تایم کاریش بیست و چهار ساعته و هر روز هفته باشه 😭 🙏 😭 و اصلا پدرم بیکار نمونه و پدرم اصلا خودخواه نباشه 😭
تو رو خدا دعا کن همین ماه انشالله خونه ی بزرگ ویلایی نوساز تو بهترین منطقه ی مرکز استانمون بخریم به اسم مادرم و زندگی عالی کنیم و بار کنیم تو خونه بشنیم و خیر ببینیم و شر و بدی نبینیم و انشالله کولر ایستاده کاندیشن بگیریم و نصب کنیم و اصلا بهار و تابستون ها هیچ وقت گرما نکشیم😔🙏 🙏 😭 🙏 .
اسمم بدید تونستم تو نامه مینویسم میندازم چاه جمکران♥
اسی تو رو خدا به اسم کاربریم بنویس این حاجتمو😭مهربون لطفا و تورو خدا به اسم کاربریم دعا کن انشالله همین روزا برم ارتوسرجری و جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم خیلی خوشگل و بی عیب و نقص شم و انشالله دو تا فکم رو هم قرار بگیره و ۶ ماهه ارتوسرجری کنم و بعد شش ماه برا جراحی فک آماده شم و اصلا اذیت نشم و خیلی خوشگل شم و مشکل تنفسی و بلع غذام و جویدن غذام خوب شه کامل با جراحی فک و انشالله شبها با دهن باز نخوابم انشالله🙏🥹و پول ارتوسرجری و جراحیم کامل خدا واسم برسونه و محتاج هیشکی نشم انشالله 😭 🙏😭 تو رو خدا دعا کن حتما امسال ارتوسرجری و جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی از نتیجه از همه لحاظ راضی باشم.🥹🙏😭
شما رو به خدا دعا کن برا من و خواهرم همیشه و همه جا خواستگاری خیلی خوب و عالی بیاد و خواستگارامون همشون خیلی از من و خواهرم از همه نظر خوششون بیاد و انشالله من و خواهرم از بینشون اونی که از همه بهتره انتخاب کنیم الهی😭😭🙏 😭🙏 .
تو رو خدا دعا کن همسرانی خیلی خوش اخلاق و مهربان و نجیب و حلال خور و چشم پاک و سالم و پولدار و آبرو دار و تحصیلکرده و همسرانی زیبا و خوش قد و هیکل و شرکت نفتی رسمی باشند و معتاد و خسیس و فاسد و شکاک و دمدمی مزاج نباشند و اصلا همسرانمون آزارمون ندن و اذیتمون نکنند و از همسرانمون صاحب اولاد سالم و زیبا و صالح شیم هر کدوممون دو ،سه تا پسر و یه دختر خدا به من و خواهرم و داداشام بده انشالله و همسران من و خواهر و برادرام کاملا مجرد باشن (مطلقه و بیوه و بچه دار نباشن)🥹😭🙏.
تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم همیشه تو اتاق خواب تنها بخوابه و اصلا تو پذیرایی و راهرو نخوابه و نشینه و اصلا رو مخ و اعصاب من و عزیزانم راه نره😭حتی برا نوار بهداشتی عوض کردن و اب خوردن و غذا خوردن و در یخچال باز کردن معذبمون میکنه😭😭تو رو خدا دعا کن حیله و نقشه ها و شر و مکر و بدیا و ظلمای پدرم کامل به خودش برگرده و به من و عزیزانم نرسه😭🥹🙏