2777
2789
عنوان

هعب اون چیزی که میخواستم نشد

50 بازدید | 8 پست

هعب اون چیزی که میخواستم نشد 

میخواستم شب تولد امام رضا ساعت ۸ سلام بدم 

نشد 

من میدونم آدم بدیم 

ولی خب اونا که خوبن 

هعی نمیدونم حرفمو چجوری بگم که بد برداشت نشه 

دوستم میگه تو بیش فعالی داری راست میگه 

هزار تا عیب و ایراد دیگه ام دارم 

آخه چرا انقدر من بدم 

اینهمه بدی تو دل من چجوری جا شده .؟

از مرگ کسی ناراحت نمیشم 

یا وقتی بقیه غمگین میشن من مثل دیونه ها میخندم 

و کلی ایراد دیگه 

اگر دنیا یک قابلیت داشت که بتونی همه چیو از اول شروع کنی چی 

حس میکنم اگر بهم فرصت دوباره هم بدن بد میمونم

میترسم یک روزی خیلی ترسناک و ظالم بشم 

شایدم الان هستم و نمیدونم 

یک صلوات بفرستید اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و فرجنا به و برای ظهور امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف دعا کنید و دعا کنید که عاقبت به خیر بشمو شهید بشم ،خداوند بهترین ها رو نصیب شما کنن

کاش من جات بودم

چرا ...؟

یک صلوات بفرستید اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و فرجنا به و برای ظهور امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف دعا کنید و دعا کنید که عاقبت به خیر بشمو شهید بشم ،خداوند بهترین ها رو نصیب شما کنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا ...؟

اینکه از مرگ‌کسی ناراحت نمیشی و با غمگین بودن کسی غمت نمیگیره خیلی خوبه

تو این دنیا دلسوز بودن احمقانه ست

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒

اینکه از مرگ‌کسی ناراحت نمیشی و با غمگین بودن کسی غمت نمیگیره خیلی خوبهتو این دنیا دلسوز بودن احمقان ...

نه ،این اولشه اول راحتی فکر میکنی که خوب خوبه من بی دلیل یا به خاطر بقیه ناراحت نمیشم ولی کمکم انگار دلت سنگ بشه و احساس رو از دست بدی خیلی بد میشه اونوقت جایی که واقعا دلت شکسته هم نمیتونی یک قطره اشک بریزی و تبدیل میشه به عقده و بغض و این ترسناکه 

تصور کن لبه این چاه  سنگ دلی رو پر از گل و بوته گذاشتن ولی تهش جز سیاهی چیزی نیست 

نه ،این اولشه اول راحتی فکر میکنی که خوب خوبه من بی دلیل یا به خاطر بقیه ناراحت نمیشم ولی کمکم انگار ...

چند روزه سنگ شدم

بین احساساتی بودنو سنگ بودن سنگ بودن خیلی خیلی بهتره

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒

چند روزه سنگ شدمبین احساساتی بودنو سنگ بودن سنگ بودن خیلی خیلی بهتره

🥲هق 

نگو شما خلی خوبی من دیدم بعضی حرفاتون رو 

کلی ویژگی مثبت دارین 

یک سری اتفاقا میفته که با خودت میگی چرا خدا هوامو نداره اینا ولی باور کن که داره من به چشم دیدم 

مادر و پدر داری ؟اگر آره برو خدا رو شکر کن 

مادرم که فوت شدن ،پدرمم هم ارث منو بالا کشیدن رفتن ،حالا البته عیب نداره بازم پدرمه حتی اگر به خاطر پول منو بخواد 

خواهر یا برادر داری ؟ بو خدارو شکر کن 

من ندارم ،همسن و سال ندارم زیاد باهاش حرف بزنم

من یک سالی اونچیزی که میخواستم نشد و نرسیدم بهش،بعد چند سال گذشت دیدیم وای خداروشکر که نشد ،اونایی که همدوره من بودن توی یک فلاکتی افتادن که نگو و نپرس

من روسیاه رو خدا خرید و نجاتم داد تا آخر دنیا نمیتونم شکر نعمت های خدا رو به جا بیارم 

باور کن درست میشه ،درست میشه فقط توکل فقط صبر ،آنقدر قشنگ برات میچینن که نگو و نپرس 

برات دعا میکنم

امیدوارم بهترین چیزی که میشه باشه برات اتفاق بیفته 

🥲هق نگو شما خلی خوبی من دیدم بعضی حرفاتون رو کلی ویژگی مثبت دارین یک سری اتفاقا میفته که با خودت می ...

ممنون استارتر

امیدوارم بهترینها برات رقم بخوره

ممنون استارترامیدوارم بهترینها برات رقم بخوره

شما هم همینطور عزیزم ☺