2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازدواج یعنی تعهد. حالا به هر زبونی که قراره رسمی بشه. قشنگ ترین و مهم ترین اتفاق زندگی هر ادمی هست. هر کس به چیزی اعتقاد داره طبق اعتقادات خودش به پیوندش رسمیت مییبخشه. هر جای دنیا که بری برای رسمیت بخشیدن به ارتباطشون بالاخره ۴ تا کلمه بینشون رد و بدل میشه تو جمع. با هر اعتقادی که هستیم به اعتقادات بقیه احترام‌بزاریم . بزاریم دنیا قشنگی هاش رو حفظ کنه عزیزم

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋

ازدواج خوبش خیلی خوبه بدش خیلی بد.

مطمئنم تا من نگفتم کسی این رو نمی دونست 😂 یه کف مرتب ختم کنید 😐

به خاطر گناهی که باهاش امتحان نشدی کسی رو سرزنش نکن... شاید اگر تو جای اون بودی گناهکار بزرگی میشدی 

یعنی رسمیت بخشیدن به یه ارتباط دونفره خانم و اقا. که اون و زیبا و محبت آمیز و بدور از ترس و دغدغه می کنه.

یه جور تعهد دو نفر به هم برای پایه ریزی یک زندگی عاشقانه و شاد.

خوش به حال اونی که خواسته اش با تقدیرش هماهنگ باشه.
ازدواج یعنی راحت شدن از دست سوال های مردم که چرا ازدواج نمی کنی😆

و افتادن به دام سوال های جدید از نوع کی بچه دار میشی. خبری نیست؟ بچه ت چیه؟ 😓 کی به سلامتی میزایی؟ حالا که زاییدی بعدی کی میاری؟ 🤣🤣🤣🤣 و این نهضت ادامه دارد

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋

فقط چهارتا کلمه نیست

زوجی که سرسفره عقد نشستن یعنی تصمیم گرفتن ازدواج کنن ، چطوری؟طبق دستور خداوند یعنی براشون مهم بوده که ارتباطشون با اجازه پروردگار باشه و طبق حکم خداوند

این یعنی بندگی و برای نشون دادن این نیت شون عبارتیو میگن که خداوند تعیین کرده

من مخالف فمنیسمم و از نظرمن تفاوتهای زن و مرد قابل انکار نیست 
و افتادن به دام سوال های جدید از نوع کی بچه دار میشی. خبری نیست؟ بچه ت چیه؟ 😓 کی به سلامتی میزایی؟ ...

دقیقآ 😊

و اگه بچه ات دختر بود کی میخوای به فکر پسر باشی و اگه پسر بود کی میخوای به فکر دختر باشی 😕